Szekeres Viktor

Felelevenítik a G.I. Joe-animációs sorozatot

A Balfékek egyik soron következő epizódja ismét animált lesz - G.I. Joe-tematikájú

A Balfékek (Community) című komédia sorozat idén ismét hozni fog egy animációs epizódot. A széria április harmadikán bemutatásra kerülő részének címe G.I. Jeff lesz, s természetesen a történet a nyolcvanas évekből ismert G.I. Joe: A Real American Heróra fog valamilyen szinten reflektálni - minden bizonnyal hasfalszaggatóan vicces módon, hiszen a Community nem véletlenül körözi le minőségben és humorban a sokkal nézettebb és ismertebb komédiák zömét.

A Dan Harmon által készített sorozat Amerikában jelenleg az ötödik szezonjában jár és jó eséllyel pályázik a hatodik évadra. Itthon a PRO4 műsorán láthatóak az epizódok, sajnos a nemrég elkezdett harmadik évadot a csatorna csak a hajnal órákban meri adni. Mindez persze azt is jelenti, hogy a nálunk sugárzott részekben még szerepel Troy karaktere, mert egyébként az őt alakító Donald Glover az évad elején kiszállt a sorozatból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    A G.I.Joe-t nem kell feleleveníteni, a filmek mellett rajzfilm is készült mostanában. Sokadrangú hajnali komédiáknak minek hír?