Szekeres Viktor

Saját filmet kap a Star Warsos Boba Fett

Egy szakmabéli is megerősítette, hogy az egyik önálló Star Wars-film főszereplője Boba Fett lesz.

Amikor a Disney megvásárolta a Lucasfilmet és megszerezte ezzel a Star Wars-jogokat, fény derült arra, hogy a stúdió nem csak egy új trilógiában gondolkodik, hanem különálló filmekben is, melyek a trilógia egyes epizódjai közötti két éves időszakban kerülnének bemutatásra. Idővel az is kiderült, hogy míg Michael Arndt az új sorozaton dolgozott, Lawrence Kasdan és Simon Kinberg kapta meg a feladatot, hogy elkészítse egy-egy önálló film szkriptjét.

Természetesen arról minden közreműködő hallgatott, hogy az önálló filmek miről és kiről szólnak, mindössze netes pletykákra hagyatkozhattunk, miszerint az egyik főszereplője Boba Fett lenne, míg a másiké Han Solo. Az elmúlt napokban megerősödni látszódik a Boba Fett-pletyka ugyanis Jon Schnepp, a Metalocalypse című animációs sorozat rendezője elmondta, hogy bár nem nevezné meg a forrását, de biztosan tudja, hogy a népszerű fejvadász kapja az egyik spinoffot - nevezetesen Lawrence Kasdanét.

Megerősítés természetesen nem érkezett, s lehet, hogy még egy jó ideig nem derül ki semmi hivatalosan a projektről, de egyre biztosabbra vehető a karakter visszatérése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #18
    "Ha a filmben meghalt, akkor halottnak lehet venni. Míg a filmben fel nem támasztják."

    A filmben sem halt meg....beleesett a sharlaccba, utana kepregenyekbol es konyvekbol kiderul, hogy (nem tudom miert ne lehetne alapul venni a HIVATALOS folytatasokat es spin-offokat) nem volt ellenfel 1 mandalorian (a Koztarsasag ellen viseltek egyenrangu haborut. es csak a jedik kozbeavatkozasaval buktak el.) fejvadasznak, aki a galaxis top 3-ban van....A film utan meg fogocskaztak 1 darabig Soloval es Chewbaccaval, de aztan kolcsonos "ne baszogassuk egymast" megallapodast kotottek
  • zetortraktor #17
    Nem érdemes összekeverni a könyveket meg a filmeket. Ami a könyvben történt, egy dolog. A filmben nem kell azt követni. Arról em is beszélve, hogy jó pár nem hivatalos könyv is van, amit valamiért sokan szentírásnak hisznek.

    Ha a filmben meghalt, akkor halottnak lehet venni. Míg a filmben fel nem támasztják.
  • isaac76 #16
    Én olvastam elég sok star wars regényt és igen sok történet van Boba Fett kalandjairól, hogyan lett az aki és mi történt vele azután, amikor kimászott a veremből. A fanok többsége valszeg a kimászás utáni tevékenysége miatt kedveli :) (nem akartam spoilert írni)
  • Vol Jin #15
    "Nem halt meg mikor beleesett. "

    Csak Pamela álmodta az egészet, és amikor reggel felkelt a zuhanyzóban találta Boba Fetet? :-)
  • Grodt #14
    Sarlakk mindenevő. És szó szerint :)

    Egyébként Fett egy elég összetett karakter, ha nem csak a filmeket nézzük. Könyvekből megtudhatjuk, hogy az egész Fejvadász céh miatta semmisül meg, úgyh én kifejezetten örülök egy róla szóló filmnek, hiszen van bőven történet körülötte is.
  • Zero 7th #13
    Ja, ez fura, hogy mennyire nulla szereplése van, mégis valahogy nagy cult sztárrá vált az idők során. Valamiért szeretik a népek.

    Ezért lehet ez bizonyítási lehetőség a Disney-nek, ha ezt nem basszák el, azzal sok fanatikus SW-rajongót győzhetnek meg arról, hogy nem tragédia, hogy megvették a frencsájzt.
  • Zero 7th #12
    Vó't rajta jetpack, nem? A szörny nem nagyon úgy nézett ki, mint ami be tudná csukni a száját...

    Egyébként úgy általánosan mit eszik egy sarlacc? Kizárólagosan vak banthákat? :P
  • Pares #11
    Én személy szerint támogatom, hogy spin-off részeket is forgassanak, rengeteg érdekes történet van ebben az univerzumban, amiket szívesen megnéznék filmes adaptációban is.
  • Zombee #10
    Aki nem fan, azt meg úgyse érdekli. Személy szerint érdektelen karakternek tartom, az eredeti trilógiában teljesen jelentéktelen volt, az új sem sokat erősített rajta. Fölösleges filmet adni neki, elvégezte, ami a feladata volt, ennyi.
  • Cat #9
    nyilvánvalóan azért szerepel a címben, mert egyébként a nem fanok nem biztos hogy egyből tudnák ki is az.