Saját filmet kap a Star Warsos Boba Fett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a filmben meghalt, akkor halottnak lehet venni. Míg a filmben fel nem támasztják."
A filmben sem halt meg....beleesett a sharlaccba, utana kepregenyekbol es konyvekbol kiderul, hogy (nem tudom miert ne lehetne alapul venni a HIVATALOS folytatasokat es spin-offokat) nem volt ellenfel 1 mandalorian (a Koztarsasag ellen viseltek egyenrangu haborut. es csak a jedik kozbeavatkozasaval buktak el.) fejvadasznak, aki a galaxis top 3-ban van....A film utan meg fogocskaztak 1 darabig Soloval es Chewbaccaval, de aztan kolcsonos "ne baszogassuk egymast" megallapodast kotottek
A filmben sem halt meg....beleesett a sharlaccba, utana kepregenyekbol es konyvekbol kiderul, hogy (nem tudom miert ne lehetne alapul venni a HIVATALOS folytatasokat es spin-offokat) nem volt ellenfel 1 mandalorian (a Koztarsasag ellen viseltek egyenrangu haborut. es csak a jedik kozbeavatkozasaval buktak el.) fejvadasznak, aki a galaxis top 3-ban van....A film utan meg fogocskaztak 1 darabig Soloval es Chewbaccaval, de aztan kolcsonos "ne baszogassuk egymast" megallapodast kotottek
Nem érdemes összekeverni a könyveket meg a filmeket. Ami a könyvben történt, egy dolog. A filmben nem kell azt követni. Arról em is beszélve, hogy jó pár nem hivatalos könyv is van, amit valamiért sokan szentírásnak hisznek.
Ha a filmben meghalt, akkor halottnak lehet venni. Míg a filmben fel nem támasztják.
Ha a filmben meghalt, akkor halottnak lehet venni. Míg a filmben fel nem támasztják.
Én olvastam elég sok star wars regényt és igen sok történet van Boba Fett kalandjairól, hogyan lett az aki és mi történt vele azután, amikor kimászott a verembõl. A fanok többsége valszeg a kimászás utáni tevékenysége miatt kedveli 😊 (nem akartam spoilert írni)
"Nem halt meg mikor beleesett. "
Csak Pamela álmodta az egészet, és amikor reggel felkelt a zuhanyzóban találta Boba Fetet? :-)
Csak Pamela álmodta az egészet, és amikor reggel felkelt a zuhanyzóban találta Boba Fetet? :-)
Sarlakk mindenevõ. És szó szerint 😊
Egyébként Fett egy elég összetett karakter, ha nem csak a filmeket nézzük. Könyvekbõl megtudhatjuk, hogy az egész Fejvadász céh miatta semmisül meg, úgyh én kifejezetten örülök egy róla szóló filmnek, hiszen van bõven történet körülötte is.
Egyébként Fett egy elég összetett karakter, ha nem csak a filmeket nézzük. Könyvekbõl megtudhatjuk, hogy az egész Fejvadász céh miatta semmisül meg, úgyh én kifejezetten örülök egy róla szóló filmnek, hiszen van bõven történet körülötte is.
Ja, ez fura, hogy mennyire nulla szereplése van, mégis valahogy nagy cult sztárrá vált az idõk során. Valamiért szeretik a népek.
Ezért lehet ez bizonyítási lehetõség a Disney-nek, ha ezt nem basszák el, azzal sok fanatikus SW-rajongót gyõzhetnek meg arról, hogy nem tragédia, hogy megvették a frencsájzt.
Ezért lehet ez bizonyítási lehetõség a Disney-nek, ha ezt nem basszák el, azzal sok fanatikus SW-rajongót gyõzhetnek meg arról, hogy nem tragédia, hogy megvették a frencsájzt.
Vó't rajta jetpack, nem? A szörny nem nagyon úgy nézett ki, mint ami be tudná csukni a száját...
Egyébként úgy általánosan mit eszik egy sarlacc? Kizárólagosan vak banthákat? 😛
Egyébként úgy általánosan mit eszik egy sarlacc? Kizárólagosan vak banthákat? 😛
Én személy szerint támogatom, hogy spin-off részeket is forgassanak, rengeteg érdekes történet van ebben az univerzumban, amiket szívesen megnéznék filmes adaptációban is.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Aki nem fan, azt meg úgyse érdekli. Személy szerint érdektelen karakternek tartom, az eredeti trilógiában teljesen jelentéktelen volt, az új sem sokat erõsített rajta. Fölösleges filmet adni neki, elvégezte, ami a feladata volt, ennyi.
nyilvánvalóan azért szerepel a címben, mert egyébként a nem fanok nem biztos hogy egybõl tudnák ki is az.
Han Solo kiszabadításánál elég burleszkes 'halált' hoztak neki össze, ez alapján valami Charlie Chaplin-es, megbotlós-elesõs-szaladgálós filmre számítok, természetesen rakétákkal. :-)
"Saját filmet kap a Star Warsos Boba Fett" - Van más Boba Fett?
Vol Jin: Nem halt meg mikor beleesett.
broáf. remélem lesz film a mos eisley-i ragtime bandáról is. meg a gomorrai õrökrõl.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az új trilógia játszódna akkor. Az önálló filmek nem. Nyilván Han Solo filmje is a korábbi idõszakból lenne.
Mintha belepottyant volna valami nyitott szájba a birodalom visszavágban.
Az új filmek meg a jedi visszatér után játszódnának.
Az új filmek meg a jedi visszatér után játszódnának.
Remek. Ismét egy mellékszereplõ mellékága.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n