18
  • cateran
    "Ha a filmben meghalt, akkor halottnak lehet venni. Míg a filmben fel nem támasztják."

A filmben sem halt meg....beleesett a sharlaccba, utana kepregenyekbol es konyvekbol kiderul, hogy (nem tudom miert ne lehetne alapul venni a HIVATALOS folytatasokat es spin-offokat) nem volt ellenfel 1 mandalorian (a Koztarsasag ellen viseltek egyenrangu haborut. es csak a jedik kozbeavatkozasaval buktak el.) fejvadasznak, aki a galaxis top 3-ban van....A film utan meg fogocskaztak 1 darabig Soloval es Chewbaccaval, de aztan kolcsonos "ne baszogassuk egymast" megallapodast kotottek
  • zetortraktor
    Nem érdemes összekeverni a könyveket meg a filmeket. Ami a könyvben történt, egy dolog. A filmben nem kell azt követni. Arról em is beszélve, hogy jó pár nem hivatalos könyv is van, amit valamiért sokan szentírásnak hisznek.

Ha a filmben meghalt, akkor halottnak lehet venni. Míg a filmben fel nem támasztják.
  • isaac76
    Én olvastam elég sok star wars regényt és igen sok történet van Boba Fett kalandjairól, hogyan lett az aki és mi történt vele azután, amikor kimászott a veremből. A fanok többsége valszeg a kimászás utáni tevékenysége miatt kedveli :) (nem akartam spoilert írni)
  • Vol Jin
    "Nem halt meg mikor beleesett. "

Csak Pamela álmodta az egészet, és amikor reggel felkelt a zuhanyzóban találta Boba Fetet? :-)
  • Grodt
    Sarlakk mindenevő. És szó szerint :)

Egyébként Fett egy elég összetett karakter, ha nem csak a filmeket nézzük. Könyvekből megtudhatjuk, hogy az egész Fejvadász céh miatta semmisül meg, úgyh én kifejezetten örülök egy róla szóló filmnek, hiszen van bőven történet körülötte is.
  • Zero 7th
    Ja, ez fura, hogy mennyire nulla szereplése van, mégis valahogy nagy cult sztárrá vált az idők során. Valamiért szeretik a népek.

Ezért lehet ez bizonyítási lehetőség a Disney-nek, ha ezt nem basszák el, azzal sok fanatikus SW-rajongót győzhetnek meg arról, hogy nem tragédia, hogy megvették a frencsájzt.
  • Zero 7th
    Vó't rajta jetpack, nem? A szörny nem nagyon úgy nézett ki, mint ami be tudná csukni a száját...

Egyébként úgy általánosan mit eszik egy sarlacc? Kizárólagosan vak banthákat? :P
  • Pares
    Én személy szerint támogatom, hogy spin-off részeket is forgassanak, rengeteg érdekes történet van ebben az univerzumban, amiket szívesen megnéznék filmes adaptációban is.
  • Zombee
    Aki nem fan, azt meg úgyse érdekli. Személy szerint érdektelen karakternek tartom, az eredeti trilógiában teljesen jelentéktelen volt, az új sem sokat erősített rajta. Fölösleges filmet adni neki, elvégezte, ami a feladata volt, ennyi.
  • Cat #9
    nyilvánvalóan azért szerepel a címben, mert egyébként a nem fanok nem biztos hogy egyből tudnák ki is az.
  • Dynamic
    "Van más Boba Fett?"

Van :P

http://www.youtube.com/watch?v=zYdJ_a4yXUs
  • M2 #7
    Han Solo kiszabadításánál elég burleszkes 'halált' hoztak neki össze, ez alapján valami Charlie Chaplin-es, megbotlós-elesős-szaladgálós filmre számítok, természetesen rakétákkal. :-)
  • Nyiri
    "Saját filmet kap a Star Warsos Boba Fett" - Van más Boba Fett?
  • Nyiri
    Vol Jin: Nem halt meg mikor beleesett.
  • Ender Wiggin #4
    broáf. remélem lesz film a mos eisley-i ragtime bandáról is. meg a gomorrai őrökről.
  • zetortraktor
    Az új trilógia játszódna akkor. Az önálló filmek nem. Nyilván Han Solo filmje is a korábbi időszakból lenne.
  • Vol Jin
    Mintha belepottyant volna valami nyitott szájba a birodalom visszavágban.

Az új filmek meg a jedi visszatér után játszódnának.
  • Skyline
    Remek. Ismét egy mellékszereplő mellékága.