Szekeres Viktor

Tarantino szerint ez az év legjobb filmje - előzetessel

Az biztos, hogy Quentin Tarantino filmes ízlések sokakéval nem egyezik, de ettől függetlenül még mindenképp figyelemreméltó az, ha egy filmre azt mondja, hogy az év legjobbja.

Pár héttel ezelőtt a Fantastic Fest elnevezésű filmes fesztiválon meglehetősen jó vélemények láttak napvilágot az egyik bemutatott alkotásról, az izraeli Big Bad Wolvesról. A film különösen akkor kapott nagy sajtónyilvánosságot, amikor a Busan International Film Festivalon résztvevő Quentin Tarantino odáig merészkedett, hogy kijelentse: a Big Bad Wolf nem csak az általa "meglátogatott" fesztivál legjobb filmje volt, hanem egyenesen az év legjobbja eddig.


Több sem kellett az amerikai forgalmazási jogokat megvásárló Magnolia Picturesnek, a film plakátjára is felvésték ezt az idézetet, s egy új előzetest is kiadtak a régi mellé. Azt sajnos még nem tudni, hogy ott mikor mutatják be az Aharon Keshales és Navot Papushado által írt és rendezett filmet, hazai premierről pedig pláne nincs semmilyen információ. A történet egyébként egy nyomozóról szól, aki nyomába szegődik gyerekei feltételezett gyilkosának.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!