Szekeres Viktor

Megvan az új Oscar-esélyes film? Itt az American Hustle előzetese

Megérkezett a The Fighter - A harcos és a Napos oldal rendezője, David O. Russel által készített American Hustle új előzetese. A rendező pedigréje és az Oscar-jelölt színészek hada mind azt jelzi előre, hogy a film komoly szerephez juthat a díjszezonban.

Ha nem tudnánk, hogy ki rendezi az American Hustle-t, lehet, hogy akkor is felmerülne bennünk, hogy a film esélyes pár Oscar-jelölésre. De úgy, hogy tudják, hogy a december 13-án bemutatásra kerülő filmet David O. Russell jegyzi, már kifejezetten nehéz lenne nem Oscaros szemüvegen át nézni az előzetesek képsorait. (Felül az új trailer, alul a pár hete megjelent első előzetes tekinthető meg.)


Kiemelni pedig azért érdemes David O. Russell szerepvállalását, hiszen a rendező előző két filmje, a The Fighter - A harcos 7, míg a Napos oldal 8 Oscar-jelölést kapott, köztük természetesen egy-egy rendezőit is. Az American Hustle főbb szerepeiben, mint az az előzetesekből is kitűnik, olyan Oscar-jelölt színészeket láthatunk, mint Christian Bale (1 jelölés, 1 díj), Bradley Cooper (1 jelölés), Amy Adams (4 jelölés), Jeremy Renner (2 jelölés), Robert De Niro (7 jelölés, 2 díj) és Jennifer Lawrence (2 jelölés, 1 díj).


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!