Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: megérkezett A nimfomániás hosszú előzetese

Megérkezett az új Lars von Trier-film hosszú előzetese, amelyet tényleg csak 18 éven felülieknek ajánlunk, valamint a trailer munkahelyen történő megtekintését is csak óvatosan érdemes kivitelezni.

Kíváncsian várjuk, hogy Lars von Trier legújabb filmjéhez, a Nymphomaniachez (magyarul: A nimfomániás) fog-e "zöld", azaz kevésbé korhatáros előzetes készülni. Nem tűnik valószínűnek, mindenesetre a Magnolia Pictures az alábbi hosszú "piros" trailert adta ki pár órája a filmhez, melyben rengeteg ismert színész vetette alá magát von Trier valóban korhatáros ötleteinek.


Az itthon január 16-án bemutatásra kerülő drámában többek között a következő színészeket láthatjuk: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Connie Nielsen, Mia Goth, Udo Kier, Jean-Marc Barr, Caroline Goodall, Kate Ashfield, Saskia Reeves. A nemzetközi stáb közreműködésével forgatott film történetét nem lehet röviden összefoglalni, legyen elég annyi, amennyit az előzetes sugall, lényegében egy nimfomániás nő erotikus utazását követhetjük figyelemmel a születésétől az ötvenes éveiig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!