Szekeres Viktor

A Disney két újabb, élőszereplős mesefeldolgozást jelentett be

Kiderült, hogy mely Disney-s élőszereplős mesefeldolgozások kerülnek bemutatásra 2015-ben és 2016-ban a mozikban. Érdekesség, hogy mindkettő egy-egy regény alapján készül,

Kiderült, hogy mikor kerül mozikba a Disney stúdió két tervezett projektje, A dzsungel könyve, valamint az Alice Csodaországban 2. Mindkét film 2D-ben és 3D-ben is megtekinthető lesz, és az Alice Csodaországbannal elindított, idén pedig az Óz, a hatalmassal folytatott élőszereplős mesetrendet viszik tovább. Mivel 2014-ben Csipkerózsika története fog megelevenedni a mozikban Maleficent címmel, ezért cseppet sem meglepő módon a két film az ezt követő két évben kerül bemutatásra.

A Rudyard Kipling-féle A dzsungel könyve (The Jungle Book) rendezője Jon Favreau lesz és a filmet 2015. október kilencedikén fogják bemutatni, ami meglehetősen szokatlan időpontnak számít egy családi mozinak, idén októberben például nem is került az amerikai mozikba gyerekeknek szánt új produkció. Az Alice Csodaországban 2 pedig 2016. május 27-től lesz látható Amerikában, a filmet pedig az a James Bobin rendezi, akinek előző munkája a Muppets volt. A folytatásra természetesen Mia Wasikowska és Johnny Depp is vissza fog térni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!