Szekeres Viktor

Új előzetest kapott az év legsikeresebbnek várt filmje

Több mozis előzetest már nem fogunk látni Az éhezők viadala második részéhez, mely film valószínűleg az év legtöbb bevételt hozó mozis produkciója lesz Amerikában - ezzel a Vasember 3-at fogja letaszítani a 2013-as trónról.

Megérkezett Az éhezők viadala: Futótűz (The Hunger Games: Catching Fire) utolsó előzetese, mely a szokástól eltérően nem egy hosszú, mindent elmesélő trailer lett, hanem egy alig egy perces, pörgős videó. A nagy kérdés, hogy van-e olyan, aki még mindig nem döntötte el, hogy érdeklődik-e a film iránt, mely minden valószínűséggel Amerikában az év legsikeresebb filmje lesz - már persze, ha igazolódik a papírforma.


Nehéz ugyanis elképzelni, hogy a második rész gyengébben teljesítsen a 408 millió dolláros amerikai bevételt elkönyvelő Az éhezők viadalánál, márpedig jelenleg a Vasember 3 áll odaát az éves bevételi toplista élén 409 millió dollárral. Főleg azért valószínűsíthető a trónfosztás, mert az első epizódot tavaly nagyon jól fogadta a közönség, így adja magát, hogy nőni fog az érdeklődés iránta - például a rengeteg kritikát és lehúzást kapott Alkonyat-sorozat amerikai bevételei is 192 millió dollárról 296 millióra nőttek a második részre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!