Szekeres Viktor

Megvan, mikor mutatják be a jövő év egyik legjobban várt filmjét

Megvan, hogy mikor láthatjuk a minden idők leggyorsabban fogyó könyvéből készülő filmet, mely minden bizonnyal több millió, vagy inkább tízmillió olvasó egyik legjobban várt mozis premierje lesz jövőre.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb könyvsikere a 2011-es A szürke 50 árnyalata (Fifty Shades of Grey) volt, mely a nemzetközi piac után a hazait is letarolta. A trilógia 70 millió eladott példányából arra következtethetünk, hogy a Universal Pictures és Focus Features által megvásárolt jogoknak köszönhetően forgatandó filmes adaptációt igencsak sokan várják. A gyártók pár napja azt is bejelentették, hogy a filmet Sam Taylor-Johnson fogja rendezni - szereposztás még nincs.

Mindez azt jelenti, hogy jövő évben az augusztus elsejével induló mozis hét akár csúcsot is hozhat, hiszen A szürke ötven árnyalata mellett ekkor kerül bemutatásra a Marve Studios új szuperhős csapatának bemutatkozó filmje, a hivatalos magyar címmel még nem rendelkező Guardians of the Galaxy. Előtte lévő héten az itthon forgatott Hercules és a Wachwoski-testvérek scifije, a Jupiter Acending mutatkozik be, augusztus nyolcadikától pedig az új Dracula és a The Hundred-Foot Journey a Disney-től, melynek egyik producere Steven Spielberg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szinv #9
    Szemetet nem olvasok, de annak alapjan, amit az ismeroseimtol hallottam a konyvrol, ennek minimum kemeny pornonak kell lennie.
  • zetortraktor #8
    Édesen naiv vagy. Ami jó, azt meg fogják filmesíteni. Idén is vagy öt-tíz több évtizedes könyv kerül feldolgozásra.
  • Ender Wiggin #7
    én titkon örülök, hogy még sok jó könyv van, amit szerencsére annak ellenére, hogy 20-25 éve írták őket teljesen elfejtett hollywood...
  • endrev #6
    Film abból a könyvből? Mekkora csalódás lesz.... :D
  • Tyler1 #5
    Ezt a címet ellőttétek az Éhezők viadala folytatása kapcsán is, már akkor is röhej volt, de ez túl tesz azon is...
  • Dynamic #4
    Ezek szerint könyvesboltba nem nagyon járhattok, mert mindenhol ezt tolták az ember arcába. Ettől függetlenül a Blikkesítő gép megint csak csutkára volt tekerve. Objektív felmérés nélkül, azért nem kéne egyenlőségjelet rakni egy jól fogyó könyv és a legjobban várt film fogalmak közé.
  • Etinger #3
    Pedig azért mondhatjuk, hogy egy időben a csapból is ez folyt. Csak attól még... áhh, nincs erőm, kifejteni. Ferdítés ez a "legjobban várt" így, annyi a lényeg.
  • KopaszIsten #2
    A cím jó nagy átbaszás. Még csak nem is hallottam ilyenről.
  • Etinger #1
    Esetleg a Kiskegyedre mehetnének ezek a címek.