Szekeres Viktor

A jövő év egyik legjobban várt filmje elvesztette főszereplőjét

Charlie Hunnam vagy élete legjobb döntését hozta meg azzal, hogy kiszállt A szürke ötven árnyalata adaptációjából, vagy pedig a menthetetlen sztárrá válástól és az élete végéig tartó jóléttől fosztotta meg magát. Jövő nyár végére kiderül.

Az elmúlt évek egyik legzajosabb könyvsikere A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) volt, s egy bizonyos, meglehetősen kiterjedt célközönség tagjai számára az adaptáció egyértelműen a jövő év legjobban várt premierjének számít. Azonban tegnap nyugtalanító hír érkezett a produkció háza tájáról, ugyanis a gyártók Universal Pictures és a Focus Features bejelentette, hogy mégsem a Kemény motorosokból és a Tűzgyűrűből ismert Charlie Hunnam fogja alakítani a főszereplőt, Christian Greyt.

A hivatalos indoklás szerint a színész kiszállását a nem egyeztethető tévés menetrendjével magyarázta. Ami a valódi okokat illeti, a legtöbb bulvárforrás arról számol be, hogy Hunnam megrettent a szerepléstől. Valószínűleg nem a meztelenség miatt, hiszen arról korábban is tudott, inkább attól tart, hogy a produkció a Showgirlshöz hasonló gagyivá fog silányulni.

Ha Hunnam kiszállása ellenére tudják tartani a premier tervezett dátumát, akkor legkésőbb augusztus első hétvégéjén kiderül, hogy aggodalmai jogosak voltak-e.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!