Szekeres Viktor

Főzőcskés valóságshow indul celebekkel

November 11-től a TV Paprika valóságshow-t indít Sztárséf címmel, melyben nyolc híresség, színész, zenész, sportoló és televíziós személyiség versengenek "Az év sztárséfje" címért.

5 héten keresztül tartó versengésre kerül sor november 11-én 20:00-tól a TV Paprikán, melyben 8 celeb fog részt venni. A műsorban szereplő sztárok egy-egy kuktát is magukkal hozhatnak, aki lehet családtag, barát, bárki, akivel az illető jól érzi magát, akivel szívesen főz egy csapatban. Egy-egy páros egy héten át, minden este megküzd egymással, péntekenként a győztes továbbjut a döntő hetére. A vetélkedés ráadásul nézők előtt zajlik, egy valódi arénában.

A TV Paprika Sztárséfjének szereplői a következők lesznek: Kökény Roland olimpiai-, világ- és Európa-bajnok magyar kajakozó; Balázs Klári énekesnő; Hujber Ferenc színész; Ernyey Béla színész, író; Bebe énekes, zenész, a Back II Black tagja; Hajdu Attila, egykori labdarúgó, a SportTV szakértője; Faragó András színművész és Görög Zita modell, műsorvezető. A zsűriben Béres Alexandra, Kovács Lázár és Harmath Csaba foglal majd helyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!