Szekeres Viktor

Nem csak Magyarországon rúgják ki az X-Faktoros mentorokat

Miközben itthon három új mentorral és csak egyetlen régivel indul újra ősszel az X-Faktor, Amerikában két, Angliában pedig egy mentort cseréltek le az új szezon kezdése előtt.

Magyarországon elkezdődött a válogatás az X-Faktor következő szezonjára és a megjelent tömegből ítélve továbbra sem csökken a műsorban való szereplési vágy mértéke. Mint az már napvilágra került, a valóságshow ősszel kezdődő új szezonjában csak egy korábbról ismert mentor maradt (Geszti Péter), a többiek helyére újak (Tóth Gabi, Szikora Róbert és Alföldi Róbert) érkeztek.

De nem csak itthon változnak a mentorok, hanem a reality külföldi inkarnációiban is. Az amerikai The X Factor nem túl sikeres első szezonja után is hoztak új zsűritagokat és még a műsorvezetőt is lecserélték, s még kevésbé sikeres folytatást követően ismét mentorcserét léptek a készítők, a maradó Simon Cowell és Demi Lovato mellé Paulina Rubio és Kelly Rowland érkezett, plusz az egyik műsorvezetőtől, Khloe Kardashiantól is elköszöntek. Eközben pedig változott az angol verzió zsűrijének összetétele is, hiszen a távozó Tulisa Contostavlos helyére Sharon Osbourne fog leülni.

Műsorvezetőcserét egyébként a hazai verzióban is kénytelen volt meglépni az RTL Klub: Ördög Nórát Lilu és Istenes Bence fogja váltani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Tóth Gabi és Szikora hozzáértését kétségbe vonnám, legalábbis nem ezt mutatják.
  • Dynamic #3
    "Van az a fogás, hogy az ember lelép, mielőtt kirúgják"
    Értem, ezek szerint te is azt mondod, amit én: leléptek, nem kirúgták őket.
    Ettől függetlenül, azt is értem, mit akarsz mondani.
  • zetortraktor #2
    Ne viccelj már. Persze, hogy ezt mondják, nem fognak azzal dicsekedni, hogy kirúgták őket, de a többség nem olyan hülye, hogy egy laza, jó pár milliót jövedelmező állást és a munkája értékét baromira növelő médiajelenlétet otthagyjon. Van az a fogás, hogy az ember lelép, mielőtt kirúgják. Amerikában is leléptek a mentorok. Mert nyilván, ha maradnak, akkor semmi sem változik. Persze.
  • Dynamic #1
    Milyen cím ez már megint? Több cikk szerint is, a mentoroknak lett elegük a magyar X-faktorból és nem kirúgták őket.