Szekeres Viktor

Új valóságshow-tól vár sikert a VIASAT3

Szeptember 17-től vadonatúj saját gyártású sorozat indul a VIASAT3-on, amelyben a hazai celebvilág szinglijei próbálnak rátalálni a szerelemre. A címe: Szerelem a láthatáron.

A VIASAT3 szeptember 17-én induló és minden kedden 21:25-kor adásba kerülő új műsorában hazai hírességek próbálnak meg szerelemre lelni. A sorozat főszereplői - Bencsik Tamara énekesnő, Elbert Alexa modell, A címlaplány győztese, Fehér Adrienn színésznő és Völgyi Zsuzsi énekesnő - olyan ismert alakjai a magyar celebvilágnak, akik hosszabb-rövidebb ideje párkapcsolat nélkül élnek, és ezúttal a kamerák előtt vágnak bele a párkeresésbe.

A Szerelem a láthatáron tehát négy ismert szingli nő magánéletébe nyújt bepillantást - a szereplők rendszeres videocsevegéseik során megosztják egymással, a segítőjükkel, és a nézőkkel a szerelmi életükkel kapcsolatos legbensőbb titkokat, illetve a randik során történteket, tapasztaltakat. Négyüket minden héten segítőjük, Garami Gábor ismert rádiós műsorvezető terelgeti az egyéni, és mégis közös úton. A formátum már több országban is sikert aratott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!