Szekeres Viktor

Csatornát váltanak a modellek

A VIASAT3 után ezentúl a VIVA TV-n lehet a Topmodell leszek legújabb epizódjaihoz hozzájutni. A csatorna már eddig is ismételte a már látott szezonokat, de mostantól új, itthon még nem látott évadokat is adni fog a főműsoridőben.

A VIVA TV hétfőtől csütörtökig, 19:00-ás kezdéssel kezdi el sugározni a Topmodell leszek című valóságshow itthon még nem vetített részeit, amelyben feltörekvő szépségek, modelljelöltek küzdenek meg a világhírnévért. A reality korábbi epizódjait elsőként a VIASAT3 adta, s ezen a csatornán került bemutatásra a magyar verzió is, mely folytatásának hiánya arra utal, hogy nem aratott túl nagy sikert. A VIVA TV az elmúlt időszakban a VIASAT3-on látott epizódokat ismételte napi rendszerességgel.

A Tyra Banks műsorvezetésével készült reality hatalmas karriert futott be, hiszen nem elég, hogy hazájában már több, mint 20 szezonon van túl, még nemzetközileg is hatalmas sikert aratott, több tucat ország készítette el saját "Next Top Model"-verzióját. Amerikában ráadásul a legutóbbi szezonban már nem csak lányok vetélkedtek egymással, hanem a versenyzők fele fiú volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!