Szekeres Viktor

Mégsem tiltották le a filmezésről a Die Hard 5 rendezőjét

John Moore egymás után három pocsék filmet készített, ráadásul mindhárom filmje meg is bukott. Hollywood azonban újabb lehetőséggel ajándékozza meg őt. Kérdés, hogy még meddig.

Rossz hírünk van azok számára, akik abban reménykedtek, hogy a Die Hard ötödik része után Hollywood végleg letiltja John Moore, rendezőt a filmkészítésről. Nem semmi bűnlajstroma van ugyanis Moore-nak, hiszen a Die Hard 5 előtt a Max Payne-t barmolta el (pedig ma már talán a 3-4. rész is moziba kerülhetett volna...), az előtt pedig az Ómenből csinált értékelhetetlen feldolgozást.

Azt sajnos nem tudni, hogy mivel tarthatja sakkban Moore a hollywoodi stúdiók fejeit, de az biztos, hogy jelen állás szerint ő lesz a rendezője a William Wisher (Terminator 2) forgatókönyve alapján készítendő The Englishmannek, melynek forgatására 2014-ben kerül sor Dél-Afrikában. A 30 milliós költségvetéssel bíró alkotás igaz történeten alapul, egy egykori SAS-tisztből lett zsoldosról szól, aki belekeveredik Afrikában egy katonai puccsba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!