Szekeres Viktor

Egy titkos előzetes került ki a netre - már megy az össznépi találgatás

Titokzatos előzetes tűnt fel a neten, s ember legyen a talpán, aki képes kitalálni, hogy minek a reklámkampányát vezeti fel az enigmatikus videó.

Stranger címmel felkerült a YouTube-ra egy rövid videó, ami akár egy film előzetesének is mondható - főleg azért, mert a videó feltöltője a Bad Robot produkciós iroda, J.J. Abrams cége, mely olyan filmeket gyártott az elmúlt években, mint a Sötétségben - Star Trek, a Mission: Impossible - Fantom protokoll és az Ébredj velünk. A cég természetesen a tévésorozatok világában is elég komolyan jelen van, hiszen a Lost - Eltűnteket követően ők jegyezték A célszemélyt, a Revolutiont vagy az Alcatrazt is.


Aki követi a filmes híreket, az nagyon jól tudja, hogy a Bad Robottól és J.J. Abramstől nem áll távol a rejtélyekkel operáló hájpkeltés, elég csak visszagondolni a Cloverfield, valamint a Super 8 bevezető kampányára. A nagy kérdés az, hogy egy már korábban bejelentett filmterv kerül "hamarosan" mozikba, vagy egy olyan, ami eddig nem is kapott publicitást. Az mindenesetre biztos, hogy a Bad Robot legutóbb a Stephen King-féle 11/22/63 mozis adaptációjának jogait vásárolta meg.

Frissítés: A jelek szerint az előzetes J.J. Abrams első, Doug Dorsttal közösen írt regényét reklámozza, mely október 29-én jelenik meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!