Szekeres Viktor

Itt a Dracula 3D előzetese

Sok horrorrendező nem tudta megismételni fiatal éveinek sikereit idős korába - ez vonatkozik az olasz Dario Argentóra is, aki 60-70 évesen már kifejezetten középszerű filmeket készített. Most egy klasszikushoz nyúlt vissza, hogy revideálja magát.

Új horrorfilmmel jelentkezik októberben a legendás rendező, Dario Argento. Az olasz filmes, aki korábban olyan kultikus alkotásokat készített, mint a Pokol, a Sóhajok és a Mélyvörös, ezúttal Drakula legendáját filmesítette meg. Kérdés, hogy sikerül-e megszakítani a filmmel több, mint egy évtizede tartó kudarcsorozatát, melyet olyan félresikerült alkotások jeleztek, mint a Giallo, a Könnyek anyja, illetve az Il cartaio. Talán az alant látható előzetesből kiderül.


Az Argento's Dracula 3D természetesen térhatású horror lesz, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Thomas Kretschmann, Asia Argento, Marta Castini, Rutger Hauer, Unax Ugaide, Miriam Giovanelli és Riccardo Cicogna. A több országban már bemutatott Erdélyben játszódó, de Olaszországban forgatott filmet október negyedikétől kezdik játszani az amerikai mozik, s talán végre hozzánk is elér.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • slickboy #3
    A látványtervező elfelejtette, hogy a jeleneteket kissé kevésbé kéne bevilágítani, éjszakai meg zárt térben játszódnak a jelenetek, pár szál gyertya mellett nincs ekkora fény, valahogy így túl műanyag az egész, hogy éjszaka van, de semminek sincs árnyéka, minden szinte nappali fényben úszik.
    Előzetes alapján semmilyen hangulata nincs, gyönge iparosmunka, felejtős.
  • Serutekin #2
    Abból látszik hogy lenyúló film, hogy titkos a bevétel adat :)
  • SlickAdam #1
    biztos sikerul neki. IMDB-n 3,4-en all. :D