SG.hu

Autópálya-matrica az SMSPlázában

2008 novemberétől a Voxinfo Kft. elindította SMSPláza szolgáltatását, melynek keretében SMS küldéssel vásárolható sokféle termék, szolgáltatás, köztük elsőként autópálya-matrica. A rendszer használatához csupán egy egyszeri, rövid internetes regisztráció szükséges. A felhasználó a későbbiekben SMS küldéssel kezdeményezhet vásárlást az SMSPláza folyamatosan bővülő kínálatából.

A mobiltelefon segítségével elérhető, bankkártyás fizetésen alapuló SMSPláza szolgáltatással első termékként virtuális autópálya-matricák szerezhetőek be. A matrica megvételéhez nincs szükség sorbanállásra a benzinkutaknál, vagy mobilalkalmazás letöltésére, helyette egyszeri alkalommal regisztrálni kell Interneten vagy okostelefon segítségével. Ezt követően a felhasználók bármikor normál díjas SMS küldésével gyorsan és egyszerűen vásárolhatják meg a számukra szükséges autópálya-matricát.

Az SMSPláza független a mobilszolgáltatóktól, így az úthasználati jogosultság díja nem a mobilszámlát, hanem a bankkártyát terheli. A szolgáltatást külföldi felhasználók is könnyen igénybe vehetik. A vásárlás bruttó kilencvenhat Ft többletköltséggel (tranzakciós díjjal) jár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akyyy #1
    inkább veszem a shelbe ahol nincs tranzakciós dij, és smart pontot is kapok