SG.hu

Dizájnos parkolójegy-automata a Siemenstől

A Siemens "Sitraffic Sicuro" készülékét két tulajdonság jellemzi: az opcionálisan beépíthető trezor, és a karcsú felépítés. Mindkettő hasznos a nyilvános területen való telepítéshez.

A parkolójegy-automaták elsődleges feladata az egyszerű és megbízható parkolóhely-gazdálkodás. Egyre fontosabb szemponttá válik ugyanakkor a feltörés-biztonság és a tetszetős design. Az automaták a vandalizmus és a lopás célpontjait képezik a nagyvárosokban, hiszen rövid idő alatt sok pénz gyűlik össze bennük, ha nem ürítik őket naponta. A cég sajtóközleménye szerint a készülékbe olyan trezor építhető bele, amely masszívan ellenáll a be- ill. feltörési kísérleteknek. Ezért elegendő ritkábban üríteni, ami csökkenti a szerviz-költségeket. Különleges bevonat szolgálja a graffiti, a piezo-billentyűk pedig az erőszakos használat elleni védelmet.


A készülék a városképbe való harmonikus illeszkedés érdekében karcsú oszlop formában, többféle színben és színkombinációban szállítható, napelem-modulja pedig nem a tetején csücsül, hanem teljesen integrált beépítésű.

Funkcionálisan is többet tud a szokásos készülékeknél. A nagy billentyűi télen (kesztyűs ügyfeleknek) és idősebbek számára megkönnyítik a kezelést. Fizetni érméken kívül mágnescsíkos, chip- vagy érintkező nélküli technológiájú kártyákkal is lehet. GSM és GPRS kommunikációs eljárással lehetséges napi 24 órában az automata beállításainak módosítása valamint a tranzakciós adatok (pl. hitelkártya-elszámolás) feldolgozása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Scroll #3
    Hogy zúznák be az összeset!
  • HJPOWER #2
    Mondhatom, gyönyörű ez a xar. Most qrvára vidáman fogom belepréselni a pénzem, mert annyira szép, hogy hipnotizál. Nem tök mind1, hogy néz ki? Ezt is a csába!
  • szombi #1
    Érdekes, hogy a Siemens jórészt olyan cuccokat gyárt, amelyeket közpénzből vásárolhatnak meg...