Szekeres Viktor

Új, valóságshow csatorna indul itthon

December harmadikán új, főleg valóságshow-kkal foglalkozó csatorna indul Magyarországon. A CBS Reality itthon a korábbi Zone Reality-t váltja fel.

A CBS Studios International bejelentette, hogy Európa, a Közel-Kelet és Afrika országaiban, egységes arculattal elindítja valóságshow-kkal foglalkozó csatornáját, a CBS Reality-t. Ezt a cég tervei szerint továbbiak fogják követni, bár a CBS Drama, CBS Action és CBS Europa csak akkor kerülhet fel a régió országainak kínálatába, ha megtörténik a versenyhatósági jóváhagyásuk

A CBS és a Chello Zone együttműködésének köszönhetően itthon is megjelenik a kábeltársaságok kínálatában a CBS Reality, mely az eddig Zone Reality néven futó csatorna helyét fogja átvenni. Papíron a CBS Reality kínálata sokkal gazdagabb lesz, hiszen mintegy 70 ezer órás archívummal rendelkezik a cég. A CBS Reality műsorán olyan sorozatok indulnak majd, mint a 48 óra (48 Hours), vagy a törvényszéki valóságshow, a Judy bírónő (Judge Judy), de látható lesz még például az FBI: Bűnözők nyomában (FBI Criminal Pursuit) a Nincs menekvés (Nowhere to Run), a 10 évvel fiatalabb (10 Years Younger), a genealógiával foglalkozó Szerinted honnan jössz? (Who Do You Think You Are?), vagy az Újszülöttek vészhelyzetben (Baby ER).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #2
    Nekem a valóságshow még mindig a bentlakásos kukkolásos műsort jelenti,nem ezt a többi amatőr vágott/vágatlan izét..
  • adampierson #1
    Éljen! Nemsokára kezdődik, minden előröl. :I