Ötvös Tibor

A Dead Space 2 legjobb fegyvere

A Dead Space 2 óriási kritikai siker és remélhetőleg ez majd pénzben is jelentkezik, hiszen így esélyes a trilógiává bővülés.

Korábban már foglalkoztunk azzal, hogy ha valaki előveszi egy régi Dead Space mentését, akkor megkapja a Plasma Cutter fegyvert, mely az első epizód legkedveltebb gyilkoló eszköze volt. Most azonban kiderült, hogy nem csak ebben az esetben jár extra fegyver, hanem a játék sztorijának végigjátszása esetén is. Figyelem, a lenti videó spoileres lehet.


Az a vállalkozó kedvű játékos, aki mindössze három mentéssel hardcore fokozaton viszi végig a programot, az megkapja a Handgun nevet kapott lőfegyvert. Erről többet nem is mondanék, hiszen azzal lelőném a fenti poént, de mindenképpen érdemes megszerezni a dolgot. A Dead Space 2 a legtöbb újság szemében esélyes az Év játéka címre is (ez mondjuk így januárban elég korai kijelentés) és hamarosan mi is szemügyre vesszük a programot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pretorian #14
    Manapság az a trend, hogy a második rész fényéveket ver az elsőre, szóval még akár a Crysis 2 okozhat majd meglepetéseket. Pont mostanában volt egy cikk erről sg-n.
  • yesname #13
    Mass Effect 3 nagyon esélyes lesz, de a Deus Ex is az lehet. Illetve Dragon Age 2 is. Viszont szerintem saját kategóriájukban az említett játékok azok lesznek. Crysis 2 év játéka? Na az már nevetséges lenne.
  • yesname #12
    Igazad van, a szűklátókörúek szemében ez nem az év játéka. LOL
  • Hoz_Hun #11
    Idén lesz a Mass Effect 3 is, szerintem az lesz majd a legesélyesebb az év játékára. De a DS 2 nagyon jól sikerült.
  • Pretorian #10
    Idén lesz még Diablo 3, Deus Ex 3, talán Thief 4 is, Elder Scrolls 5, Batman: Arkham Asylum 2, Dragon Age 2, Rage, Modern Warfare 3, Crysis 2, Shogun 2: Total War, The Witcher 2, Guild Wars 2, Mass Effect 3...és ezek csak a legeslegnagyobbak...szóval várjunk még azzal az év játéka plecsnivel.
    Kurvaerős lesz a mezőny minden fronton, szerintem az elmúlt 10 évben nem volt ilyen erős, mint idén lesz.
  • Zoliz #9
    Ha ez a 2011-es év játéka, akkor ritka gagyi játékok jelennek meg az idén :D
    Úgy jogos az állítás! Ez az Év Játéka a szűklátókörűek szemében!
  • Broafka #8
    3 mentéssel? de ez azért szemét, mert mi van ha valaki nem tud egy huzamban annyit játszani, hogy 3 mentéssel végig vigye, mert mondjuk dolgoznia kell menni :-/
  • nimfas #7
    Hi...

    Van már hozzá crack-fix... keress rá...
  • armageddon666 #6
    Vedd meg, vagy járj utána! Googlebe beírod, hogy hányas chapter, meg hogy crash, és voila...
  • Bimbike #5
    állandóan kifagy egy résznél nekem most :(
    Be akarok mennyi egy helységbe...és kress. már 20x probáltam :/