Ötvös Tibor

Készül a Total War: Alien?

A Creative Assembly eddigi játékai közül kétségtelenül a Total War sorozat érte el a legnagyobb sikert.

Ha a fejlesztők kicsit ki akarnak kacsintani a megszokott környezetükből, akkor abból vagy olyan bukás lesz, mint a Stormregion vagy olyan közepes siker, mint a Viking: Battle for Asgard. Épp ezért okozott kisebb meglepetést az alig pár perce érkezett bejelentés, mely szerint a Creative Assembly egy új Alien játékon dolgozik.



A hivatalos bejelentés szerint a csapat egy, csak konzolokra készülő programon dolgozik, mely az Alien univerzumban játszódik. Azt még nem tudni, hogy ez egy stratégiai alkotás lesz (erre viszonylag kevés az esély) vagy ismét egy külső nézetes akciójátékkal lesz dolgunk, de elméletileg ma újabb hírek látnak majd napvilágot a programmal kapcsolatban.

Melyek meg is érkeztek. A friss értesülés szerint az új Alien játék a Dead Space 2-re hasonlít majd és egy igazi AAA-kategóriás alkotás lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jude666 #9
    én amondó vagyok, hogy a következő total war egy pornó lesz
  • wednes #8
    Erre gondolsz? link
    Hát ez aztán nagyon hűen tükrözi tényleg az I. VH-t. :) (nem a modot szólom, eleve korlátok közé van szorítva a modkészítők)

    I. VH-ba tudod mi volt a döntő fegyvernem? A tüzérség. Látóhatáron kívülről úgy megszórta az ellent, hogy kettőt nem tudott köpni. A Big Berthák nem a forontvonalon voltak.
    A TW mindig is arról szólt, hogy felállítasz 2 vagy több sereg egymással szemben és összecsapnak, ennyi. Ez az évezredes recept viszont a XX. századba megszűnt. I. VH-ba a taktika az kb nulla volt. Nincs manőverezés, bekerítés, átkarolás. Hiszen "faltól falig" lövészárkok, szögesdrót, aknamező. És itt a csapataid nem összpontosítva vannak, hanem szétszórva a frontvonal mentén.

    Igaza van Zolának ez gazdasági, meg technikai fejlesztésekről szólna csak. Akinek előbb van tankja, bombázója az nyer. Ha meg mindenkinek vannak már kütyüi, az meg már nem I. VH.
  • zola2000 #7
    azért nem csinálnak i. VHs játékot mert nem lenne jó semmilyen szinten, max gazdasági szimulátor lenne jó belőle, akinek a gazdasága összeomlik annak a frontja omlik össze előbb.
  • WinG #6
    Elsősorban erre gondolok:

    http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=1608
  • WinG #5
    Tomalak: magas lóról leszállni, köszi :)

    Wednes: annyira nem illik hozzá, hogy már régóta vannak igen kiváló és szórakoztató modok hozzá.
  • Tomalak #4
    Állóháború érdemes ezt elvolasni és kiderül miért nem lenne jó total war belőle
  • wednes #3
    Tökéletesen NEM illene hozzá.
  • haxoror #2
    Készül a Total War: Alien?
    +
    "a csapat egy, csak konzolokra készülő programon dolgozik"
    =
    nem, nem készül a total war alien, Blikk ftw...
  • WinG #1
    inkább csinálnának I. világháborús játékot... tökéletesen illene a tw játékrendszeréhez.