Ötvös Tibor

Új irányba indul a Total War széria

A Sega idén nem panaszkodhat, hiszen a konzolos Bayonette kritikai és közönségsiker, az Aliens vs. Predator pedig szintén jól szerepel a kasszáknál.

A kiadó már korábban bejelentette, hogy a Sonic sorozat - szerencsére - visszatér az alapokhoz. A videó alapján visszakapjuk a régi kedvelt sündisznót, ám a mai napon a Sega további terveiről is beszélt az igazgató, Mike Hayes. Ezen elképzelések leginkább a kiadó siker-stratégiáját, a Total War sorozatot érintik."Mindenekelőtt szeretnénk elkészíteni a játékstílusaink alapjait" - kezdte Hayes. "FPS-nek ott az Aliens vs. Predator, RPG-nek pedig az Alpha Protocol. Nagyon szeretnénk ezen címeket tovább folytatni. Ha hozzávesszük, hogy tervezzük a Bayonette, a Football Manager és a Virtua Tennis folytatásait is, már kész is a portfóliónk."

"A Total War sorozattal is vannak terveink" - folytatta a vezető. "Sok történelmi hadszíntér vár még ránk. Ám ugyanakkor szeretnénk egy másik irányba is elvinni a szériát. Sajnos ennél többet nem árulhatok el erről, de annyit mondhatok, hogy más területekre is be akarjuk juttatni a franchiset."

A konzolosok emlékeiben bizonyára felrémlik a nem túl sikeres Spartan: Total Warrior képe, mely a stratégiai játék egy akció-mellékága volt és nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében. Ahogy a Viking: Battle for Asgard sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • aresz96 #5
  Tudja valaki hogy hol a két mellékboss a spartan total warriorban?
 • dronkZero #4
  "A konzolosok emlékeiben bizonyára felrémlik"

  "nagyon nem rémlik nekem."

  Ezek szerint konzolos nem vagy, funkcionális analfabéta meg igen.
 • Szega87 #3
  Spartan: Total Warrior és a Viking: Battle for Asgard nagyon nem rémlik nekem. Ezek csak konzolon jelentek meg anno?:)
 • Alwares #2
  Pedig már a Viking is nagyon jó kis játék volt, igaz nem ugyanaz a csapat csinálta a Creative Assembly belül amelyik a Total Wart készíti, de technikai szempontból és játékmenetileg is megállta a helyét. Igaz pénzügyi sikert nem hozott.
  Egy Total War szerintem simán átültethető konzolra, remélem sikerrel veszik az akadályokat.
 • Warton #1
  Első!?


  Vajon konzolos átiratra gondoltak? A Creative Assembly egyszer azt nyilatkozta, hogy mivel nem értenek a konzolokhoz ezért nem is tervezik kiadni a TW-t konzolra.