Szekeres Viktor

Egy évet sem kell várni az első 3D-s Star Wars-mozifilmre

2012-től a Lucasfilm elkezdi moziban bemutatni a Star Wars-sorozat 3D-sre konvertált epizódjait. Először a Baljós árnyakat láthatjuk, s a film szereplésének függvényében további részek is bemutatásra kerülhetnek.

Megnézed a 3D-s Baljós árnyakat moziban?
  • Igen.
  • Nem.
A Lucasfilm és a 20th Century Fox bejelentette, hogy a Star Wars I. rész: Baljós árnyak (Star Wars: Episode I The Phantom Menace) 3D-s verziója 2012. február 10-én kerül bemutatásra a mozikban. A stúdiók közleménye szerint a Star Wars-széria szerencsés helyzetben van, hiszen olyan, mint eleve mozis 3D-s vetítésekre találták volna ki. Az ígéretek szerint az Industrial Light & Magic mindenre odafigyelve fogja végezni a 3D-s konvertálást.

A Star Wars-sorozatot kevésbé kedvelőknek természetesen azon a bizonyos februári első hétvégén lesz választási lehetősége a mozizást illetően, hiszen ugyancsak február 10-én kerül bemutatásra a Safe House című Denzel Washington - Ryan Reynolds akciófilm, valamint a The Vow című romantikus mozi Rachel McAdams és Channing Tatum főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #29
    ..nem inkább arrol van szó ,hogy inkább adunk valami elszált ismert rendezőnek egycsillió dollárt mert akármilyen szart is csinál ugyis lesz elég birka aki megnézi? A közönség meg azt eszi amit kap valószinű nem fogja elsöpörni bóvlivúdot a népharag ha nem süllyesztik el milliomegyedszer a titanikot....
  • winnie #28
    kapunk=kapjuk
  • winnie #27
    szinte mindenben egyetértek, de az az igazság, hogy saját ötlet rengeteg van, hiszen rengeteg a wannabe forgatókönyvíró - csekkold az éves szkript blacklistet, tele van jó ötletekkel. de a közönség ízlése miatt, mert a nézők biztosra mennek, a nagy stúdiók inkább nem nulláról indítandó címeket keresnek. egyáltalán nem ujjal mutogatásként, hiszen magamra is mutathatnék, de szerintem itt is nagyon sokan feldolgozásokat, remake-eket, folytatásokat néztek tavaly és sokkal kevesebb eredeti filmet. és a közönség igényére építeni nem hiszem, hogy bűn. vállat vonnak a hollywoodi stúdiók, hogy ha ez kell nekünk, akkor ezt kapunk.
  • emile zola #26
    "ez nem az új helyett van, hanem az új mellett. ha nem nézel "új" filmeket, az biztos, hogy hollywood hibája? szerintem nem."

    az újat direkt tettem idézőjelben, mert itt 2 értelmezése is van

    1. egyre kevesebb a saját ötlet, inkább régen sikeres filmeket dolgoznak fel újra teljesen pl: batman, james bond, superman...
    ezekkel nagyon bajom nincs is, mert van amikor tényleg jobban sikerül, de van hogy nem

    2. mégcsak nem is újragondolják a sztorit, vagy hozzáigazítják az adott "korszakhoz" (pl itt is nagyon jó példák a batman és james bons filmek) hanem csak szimplán átkonvertálják 3d-be, mert azzal is el lehet adni egyeseknek akik vevők rá
  • endrev #25
    Zoliz, arra nem gondolsz, hogy életed egészét (az alvástól eltekintve) töltöd 3D-látással? De azért káros az agynak és a szemnek.
  • Zoliz #24
    A Baljós Árnyakat én sem nézem meg a moziban viszon az igazi 33 éves Star Wars-t meg fogom. Mert a Birodalom Visszavág és a Jedy Wisszatér a leglátványosabb sci fi a világon. Igazából az új Szar Warszokat nem is kéne már moziba adni soha többet annyira rosszak lettek, a régiek megcsúfolásai és a fiatalok megtévesztése.
  • m minnifield #23
    ha van film ami üvölt egy jó kis 3d-s mókáért, az a star wars. yavini csata? menekülés az aszteroidamezőben? robogózás az endoron? ide vele! amúgy meg annyi bőrt húz le róla amennyit nem szégyell, a saját rókája nem a nézőké.
  • Axlkenobi #22
    Engem nem hozott lázba ez a 3D-őrület, de az biztos, hogy ha van, amit megnéznék így, akkor az a Csillagok Háborúja! Én tutira ott leszek a moziban, hogy így is láthassam ezt a hat filmet.
  • Terence007 #21
    Szerencsére (majdnem) mindenkinek megadatott a szabad akarat... Az megy el megnézni aki elakar menni.
  • semmikozod #20
    Már nem azért, de egy újabb rész készítése lenne "újabb rókabőr"... És ha megnézzük Lucas milyen szarokat csinál az utóbbi időben, minek egy új? Tovább rombolja amit sikerült felépíteni?
    Ez a "háromdésítés", pedig a mostani hecc, na majd épp a starwars-t fogják kihagyni belőle... ezzel inkább a filmek eddigi rajongóinak kedveznek, nem pedig azoknak, akik sose látták a filmeket. Van még ilyen egyáltalán?