29
  • Merces
    #29
    ..nem inkább arrol van szó ,hogy inkább adunk valami elszált ismert rendezőnek egycsillió dollárt mert akármilyen szart is csinál ugyis lesz elég birka aki megnézi? A közönség meg azt eszi amit kap valószinű nem fogja elsöpörni bóvlivúdot a népharag ha nem süllyesztik el milliomegyedszer a titanikot....
  • winnie
    #28
    kapunk=kapjuk
  • winnie
    #27
    szinte mindenben egyetértek, de az az igazság, hogy saját ötlet rengeteg van, hiszen rengeteg a wannabe forgatókönyvíró - csekkold az éves szkript blacklistet, tele van jó ötletekkel. de a közönség ízlése miatt, mert a nézők biztosra mennek, a nagy stúdiók inkább nem nulláról indítandó címeket keresnek. egyáltalán nem ujjal mutogatásként, hiszen magamra is mutathatnék, de szerintem itt is nagyon sokan feldolgozásokat, remake-eket, folytatásokat néztek tavaly és sokkal kevesebb eredeti filmet. és a közönség igényére építeni nem hiszem, hogy bűn. vállat vonnak a hollywoodi stúdiók, hogy ha ez kell nekünk, akkor ezt kapunk.
  • emile zola
    #26
    "ez nem az új helyett van, hanem az új mellett. ha nem nézel "új" filmeket, az biztos, hogy hollywood hibája? szerintem nem."

    az újat direkt tettem idézőjelben, mert itt 2 értelmezése is van

    1. egyre kevesebb a saját ötlet, inkább régen sikeres filmeket dolgoznak fel újra teljesen pl: batman, james bond, superman...
    ezekkel nagyon bajom nincs is, mert van amikor tényleg jobban sikerül, de van hogy nem

    2. mégcsak nem is újragondolják a sztorit, vagy hozzáigazítják az adott "korszakhoz" (pl itt is nagyon jó példák a batman és james bons filmek) hanem csak szimplán átkonvertálják 3d-be, mert azzal is el lehet adni egyeseknek akik vevők rá
  • endrev
    #25
    Zoliz, arra nem gondolsz, hogy életed egészét (az alvástól eltekintve) töltöd 3D-látással? De azért káros az agynak és a szemnek.
  • Zoliz
    #24
    A Baljós Árnyakat én sem nézem meg a moziban viszon az igazi 33 éves Star Wars-t meg fogom. Mert a Birodalom Visszavág és a Jedy Wisszatér a leglátványosabb sci fi a világon. Igazából az új Szar Warszokat nem is kéne már moziba adni soha többet annyira rosszak lettek, a régiek megcsúfolásai és a fiatalok megtévesztése.
  • m minnifield
    #23
    ha van film ami üvölt egy jó kis 3d-s mókáért, az a star wars. yavini csata? menekülés az aszteroidamezőben? robogózás az endoron? ide vele! amúgy meg annyi bőrt húz le róla amennyit nem szégyell, a saját rókája nem a nézőké.
  • Axlkenobi
    #22
    Engem nem hozott lázba ez a 3D-őrület, de az biztos, hogy ha van, amit megnéznék így, akkor az a Csillagok Háborúja! Én tutira ott leszek a moziban, hogy így is láthassam ezt a hat filmet.
  • Terence007
    #21
    Szerencsére (majdnem) mindenkinek megadatott a szabad akarat... Az megy el megnézni aki elakar menni.
  • semmikozod
    #20
    Már nem azért, de egy újabb rész készítése lenne "újabb rókabőr"... És ha megnézzük Lucas milyen szarokat csinál az utóbbi időben, minek egy új? Tovább rombolja amit sikerült felépíteni?
    Ez a "háromdésítés", pedig a mostani hecc, na majd épp a starwars-t fogják kihagyni belőle... ezzel inkább a filmek eddigi rajongóinak kedveznek, nem pedig azoknak, akik sose látták a filmeket. Van még ilyen egyáltalán?
  • bertino
    #19
    ennyi.
  • Quantumleap
    #18
    Nem értem, mi köze a két dolognak egymáshoz. Attól, hogy jótékonykodik, még igaz a tény, hogy húzogatja a bőröket a rókáról.
  • Zoliz
    #17
    Mikor jön már valaki azzal, hogy a 3D egyzserűen káros a szemnek és az agynak?
    Senki, mert akkor akkor nem jön a zsozsó. Hülye egy világ, bár akinek bejön.. az happy
  • winnie
    #16
    "komolyan ekkora válság van kreativitás terén Hollywoodban, hogy már bele sem mernek kezdeni valami "újba"? "

    ez nem az új helyett van, hanem az új mellett. ha nem nézel "új" filmeket, az biztos, hogy hollywood hibája? szerintem nem.
  • fika ferenc
    #15
    Azt persze a sok "újabb bőrlehúzásról" kommentelő gyökér elfelejti, hogy Lucas is csatlakozott azon milliárdosok szűk köréhez akik vagyonuknak legalább a felét jótékony célokra ajánlották fel.
    Úgyhogy azt gondolom, hogy egy olyan ember aki generációknak adott mozis élményeket (American Graffity, SW, Indiana Jones), élen járt technikai fejlesztések területén (THX, digitális filmezés) és még az ezekből megkeresett pénzek nagy részét többek között oktatásra fordítja az inkább tiszteletet kellene, hogy élvezzen, még ha neked esetleg nem is tetszett egyik filmje sem.
    Én boldogan fogok beülni egy SW 3D verzióra és ha csak 2 órára is de legalább kiszakadok ebből a mások sikerének örülni nem tudó, de mégis mindenkinél annyira okosabb irigy, depressziós magyar közegből.
  • bmw
    #14
    En is inkabb a folytatas mellett voksolnek....
    Ez a 3d meg eleg ratyi, hogy el legyek ajulva tole...
  • emile zola
    #13
    remélem megbukik,ne újrafeldolgozzák, inkább folytassák a sztorit...komolyan ekkora válság van kreativitás terén Hollywoodban, hogy már bele sem mernek kezdeni valami "újba"?
    ez elég szomorú, de legalább idővel nem csak a tv-ről szoktatják le az embert, hanem a mozikról is
  • portable
    #12
    jaj de jó
  • Grodt
    #11
    Ha további történeteket akarsz, akkor olvasd el a többi könyvet van ott még 1-2 fordulat és sithek is vannak benne./pl.:jedi akadémia trilógia/ Am meg közvetlen folytatása van a filmnek, ami a Thrawn trilógia érdemes elolvasni, nagyon jó kis trilógia:D úgyh lenne mit megfilmesíteni, csak szerintem már lusta Lucas egy újabb trilógiát leforgatni, azért nem mai bárány ő sem már.
  • Yutani
    #10
    Én úgy gondolom, jó lesz moziban megnézni újra a SW filmeket. Főleg az eredeti trilógiát, de az még jó sokára fog 3D-ben a mozikba kerülni.
  • zetortraktor
    #9
    Persze az ilyen komcsi hozzáállás sem rossz, akinek hányingere van attól, ha valaki pénzt merészel keresni. Ő inkább szektába tömörülne és elégetné minden vagyontárgyát és azt kiabálná, hogy a "virág gyerekei"!

    Senki nem árul zsákbamacskát, mint nagyon sok film, az SW is megnézhető lesz 3D-ben. Mindenki tudja, mire fizet be - aki akar, befizet. Bőrlehúzás egy újabb rész lenne.
  • zetortraktor
    #8
    Tökre imádom az ilyen elkényeztetett anyukapicifia fórumozókat, akik elvárják, hogy minden film nekik készüljön és duzzognak, ha olyan jön, ami nem érdekli őket.
  • IMYke2.0.0.0
    #7
    Imádom a Star Wars-világot (majdnem annyira, mint a Star Trek-ét), DE ez a pofátlan bőrlehúzás netovábbja.
    Persze, sikeres lesz, mert 1 milliárd dollárt kaszál majd és az öreg Lukács Gyuri dörzsölheti a markát...
    ...majd jön 1 évre rá a "folytatás", meg a "folytatás"... új rész persze soha.
  • Quantumleap
    #6
    Nemrég néztem meg azt a South Park epizódot, amelyben a fiúk meg akarják akadályozni, hogy Lucas és Spielberg további újításokat csináljanak filmjeiken. Találó és sajna nem is annyira vicces.
  • m minnifield
    #5
    bizonyára maga lucas áll mögötted egy fénykarddal és azt ordítja a füledbe: "NÉZZED ME' KELL A PÉNZED!!!
  • semmikozod
    #4
    Plinkett: "Better start waiting in line for tickets right away, idiots!" :D
    Én tuti megnézem. :D
  • Zaraki Kenpachi
    #3
    3D-ben a Baljós Árnyak?
    Lucas ennyire elszegényedett, hogy ilyen eszközökhöz folyamodik?
    Inkább egy folytatást jobban eltudtam volna viselni. Van egy jó kis alap storym, kicsit gyerekes, és gyagya: Kiderülne, hogy a Sithek nem haltak ki csak a régi harcban, hanem az elszenvedett vereségben levő sebeiket gyógyították addig amíg a galaxis a Köztársaság VS Droid hadsereg és a Lázadók VS Birodalom harchall volt elfoglalva.
    Miután a császár és fele a birodalom össze omlott, a sithet újult erővel térnek vissza.
  • ntom
    #2
    +1
    remélem nyomják eredeti hanggal is, a szöveget úgyis tudja már mindenki :)
  • scagnetti
    #1
    Bőrlehúzás felsőfokon. Legalább annyira kell mint hátra a púp.