SG.hu

iPadon készül Magyarország alkotmánya

"Steve Jobs biztosan nagyon megörül, ha megtudja, hogy Magyarország új alkotmánya iPadon íródik" - írja blogbejegyzésében Szájer József, az Európai Parlament képviselője.

"Ennél ideálisabb munkaeszközt elképzelni sem lehet!" - lelkendezik. "Megnézhetem rajta az összes elektronikus levelemet, ezen javítom, írom a különböző tervezeteket, véleményezem a beérkezett javaslatokat. Amint érkezik egy szövegjavaslat valamelyik tanácsadótól, képviselőtől vagy állampolgártól, azonnal be tudom illeszteni a szövegbe, és már küldöm is tovább véleményezésre, akárhol vagyok is. Ezt biztos nem tudnám enélkül az eszköz nélkül elvégezni. A legjobb benne, hogy nem kell várni, mint egy normál laptopnál perceket arra, hogy egyáltalán beinduljon. Bárhol vagyok kinyitom, és minden percet ki tudok használni! Egy igazi csoda!"

Azt is megtudhatjuk, hogy szerinte az új eszközöknek is meg kellene jelenniük az új alaptörvényben. A szövegbe a következő mondatot tenné: "Magyarország az állam működésének hatékonysága, a közszolgáltatások színvonalának emelése, a közügyek jobb átláthatósága és a polgárok esélyegyenlősége érdekében törekszik az új technológiai megoldások alkalmazására."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #14
    ..én meg azt a mondatot tenném bele, hogy a A parlamenti képviselő,és bármely politikai tiszséget betöltő személy élete hátralevő részét nemes egyszerűségben élje, magántulajdonát elkobozzák , ha pedig aktiv ideje alatt hazugságon fogják azonnali fejbelövéssel büntessék,...... vagy dugjonak fel neki egy iPadot
  • BlenTen #13
    "Steve Jobs biztosan nagyon megörül, ha megtudja, hogy Magyarország új alkotmánya iPadon íródik"

    Sőt! valószínűleg sírva is fakad. Ilyen egy el****** burkolt reklámot még sehol sem olvastam.

    "Ennél ideálisabb munkaeszközt elképzelni sem lehet!"

    Már dehogy is nem! Papír és ceruza! Tudod, amit az általános iskolában is használnak a gyerekek. Te Józsi lehet a kezedben bármilyen szuper számítógép, ha olyanok írják az alkotmányt akire még a pincsi kutyámat sem bíznám.

    "Magyarország az állam működésének hatékonysága, a közszolgáltatások színvonalának emelése, a közügyek jobb átláthatósága és a polgárok esélyegyenlősége érdekében törekszik az új technológiai megoldások alkalmazására."

    Először is törekedjetek a jó közbiztonságra, az igazságos adózási rendszer kialakítására, munkahelyek teremtésére, korrupció és fekete gazdaság eltörlésére, külföldiek életszínvonalának megelőzésére (vagy legalább az elérésére). Most valahogy nem tudom elképzelni azt hogy a szomszéd Katód nénit, akit éppen valóvilág nézése közben, betörők támadnak meg, elveszik a havi 40000 forintos nyugdíját, (amiből éppen vett egy kiló cukrot 500 forintért, egy kiló kenyeret 600 forintér,és még nem fizette be a 30000 forintos gázszámlát), utolsó lélekjelenlétében még gyorsan ír egy email-t a rendőrségnek az IPAD-ján.
  • FoodLFG #12
    Ott kell oboázni, ahol pénz van... Ügyes kislány! Látom, már a "körszakáll" is megvan. ^^ :DD
    Ekkora egy idiótát!
  • tvik #11
    Nem gépelhet sokat.
  • krajcsovszkig #10
    Miafasz előrehozták április elsejét? Vagy ez komoly?
    OMFG...
  • Garrett27 #9
    Nem idióták fogják írni, idióták azok akik irigyen kell végignézzék, hogy nem ők írják, mert elBALtáztak mindent amit lehetett.
  • WeAreMany #8
    A blogról: "You are a genious!"

    "People who spell genius, genious, are most certainly not geniuses."

    Hát ez k*rvajó alkotmány lesz, ha ilyen idióták írják. :-)
  • Vorpal #7
    Én elnézem nekik a sok hülyeséget idővel, ha össze tudják rakni ezt a romhalmazt amit mindenkori Magyarországnak hívunk.
  • jebela #6
    Legalább rózsaszín? Homi edition?
    Akkor a 18"-os alienware kuka? Biztos nem volt elég cuki az A8-ban...
  • CybeRick #5
    ezdegáz. Fizetett reklám, vagy mi a szösz?