MTI

103 éves a legidősebb Facebook-használó

A 103 éves Lillian Lowe a legidősebb Facebook-használó - állítja magáról a brit dédnagymama, aki az unokái miatt csatlakozott a több mint 500 millió felhasználót számláló közösségi portálhoz.

A Facebook-rajongó walesi idős hölgy hamarosan rekordot is dönthet, mert két hónap múlva ünnepli 104. születésnapját. Az eddig ismert legidősebb facebookozó az észak-angliai Bradfordban élt Ivy Bean volt, aki 104 éves korában a Twitter ünnepelt sztárjává is vált. Ő azonban tavaly júliusban elhunyt. A Facebookot nemcsak kedvtelésből használó dédnagymamának mintegy 30 barátja van az oldalon. Lillian szerint a közösségi portál remek találmány, ugyanakkor rémesnek tartja, hogy milyen sok időt lehet vele elpocsékolni.

"Általában hetente kétszer frissítem az oldalam" - magyarázta, hozzátéve, hogy most még a dédunokája táblagépét használja, de reméli, hamarosan neki is lesz egy ilyen kütyüje. A családjában csak szupernagyiként emlegetett Lillian az első világháború kitörésekor kezdett iskolába járni, és 12 éves volt, amikor rádió került az otthonukba.

"Az én időmben gyakorlatilag már mindent feltaláltak. Most legjobban a Google Earth térképet szeretem, mert amikor 84 éves voltam, Ausztráliában jártam a húgomnál, aki jövőre lesz 100 éves, és a minap gondoltam, hogy megnézem azokat a tájakat, ahol együtt voltunk" - mesélte Lillian.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Thaison #3
    Mondjuk ha ez igaz akkor nem semmi hogy ilyen idősen képes volt megtanulni a számítógépet kezelni + a facebookot, mert vannak olyan hozzáértő emberek akinek a facebook nehézséget okoz! Berakhattak volna egy linket, kíváncsi lettem volna rá. Az sem semmi hogy a húga is 100 éves.
  • Nailyenugysincs #2
    Szerintem ő lesz az: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001689347093
  • akyyy #1
    linket vagy fake