Ötvös Tibor

2,5 millió Kinect 25 nap alatt

Sokan úgy vélték, hogy a Microsoft által kitűzött 5 millió feletti Kinect értékesítés túlzás, de a jelek szerint a redmondi cégnek sikerülni fog a terv.

A korábban Natal néven futó mozgásérzékelős kamerából ugyanis mindössze 10 nap alatt máris 1 millió darab fogyott a szerkezetből és a Microsoft ma reggel örömmel tudatta, hogy a kitűzött cél felét már el is érték. A friss adatok szerint ugyanis 25 nap alatt már 2,5 milliót értékesítettek a Kinectből. Ez egyben annyit jelent, hogy napi átlagban 100 ezer példány fogyott.

"Örömmel tölt el minket az, ahogy a vásárlók reagálnak a Kinectre" - állítja Don Mattrick, a Microsoft interaktív szórakozási részlegének vezetője. "Keményen dolgozunk azon, hogy a Kinect ne legyen hiánycikk és mindenki be tudja szerezni az áhított készüléket. Az eladások már 2,5 milliónál tartanak (mindössze 25 nap alatt) és reméljük, hogy év végéig el is érjük az idei évre kitűzött 5 milliós eladást."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ppista #21
    "Aki szerint szar, az vagy nem próbálta és fogalma sincs miről beszél, vagy egyszerűen nem tetszik neki, de ettől még nem szar."

    Nem szar egyáltalán. Csak ezt a viccet már legalább kétszer elsütötték. A Sony az Eyetoy-jal 2003.-ban. Nintendo meg a Wii játékaival. Persze nem olyanok mint két tojás, ez tény.
  • ScarY MAN #20
    +1
  • hPi #19
    Hogy lehetsz akkora lúzer, hogy előfizetsz Internetre? Vártál volna félt évet, akkor olcsóbban megkapnád és gyorsabb is lenne.
    Egyszerű volt az ok. Volt lehetőségem kipróbálni megjelenés előtt, én személy szerint meg voltam elégedve vele és megengedhettem magamnak.
    Ilyen egyszerű.
    Ami pedig a lagot illeti... szerintem kicsit túlmisztifikált, egyáltalán nem zavaró. Vagy csak én vagyok túl öreg :)
  • donceleger #18
    Ez így egyáltalán nem igaz. Nem kell hozzá egy óra sem (kivéve persze ha balfasz az ember), a kinect ugyanis csatlakozás után automatikusan beállítja magát, valamint minden egyes bekapcsolás utá automatikusan újrakalibrálja magát és ha véletlenül leeseik, akkor is. Tökéletesen lát világos és sötét körülmények között is, persze vaksötétben nem a legjobb, de egyébként megoldja, viszont minimális fényviszonyok mellett is tökéletesen működik. Néha lassabban reagál ugyan, de ez nem észrevehető és egyáltalán nem zavaró (megjegyzem sok eszköznek van 5-6 ms válaszideje), csak a nagyon kockák és akik nagyon akarják fikázni a kinectet, azok mondják ezt problémának.
    Én megvettem és nem bántam meg. Még ezek az ugri-bugri játékok is teljesen jók, élmény velük játszani, ersze várom a komolyabb játékokat is, de addig ezekkel is jól lehet szórakozni. És 28 éves vagyok!
    Aki szerint szar, az vagy nem próbálta és fogalma sincs miről beszél, vagy egyszerűen nem tetszik neki, de ettől még nem szar.
  • FefeeX #17
    hogy lehetsz akkora lúzer hogy kaját veszel és tömöd a fejed, mikor úgyis kisz@rod...
    Baze, azért mert szegény vagy meg gyökér, más még hadd vegye meg amit szeretne, hogyha már megteheti... Te meg vegyél egy PS2-t, azt már elég olcsón megkapod...
  • narumon #16
    80k??? Annyiért kompletten xboxal együtt kapod azon meg azért nem csak ilyen játék fut...
  • narumon #15
    Azért csak ezen a pályán próbálkozz mert ha nem pont arra lök a pálya amere itt alagút és stb van akkor nem leszel harmadik. Egyébként nem a kinect segít rá hanem ilyen a szoftver. Sok "komolyabb" autóversenyben is ha benne van minden rásegítés akkor bizony elkezd magától kanyarodni az autó. Bizony, kinect nélkül is. Gyerekeknek egyébként ideális és kötelező az ilyen megoldás.
  • Tinman #14
    Pont ez a durva, ott ül bambán és akkor is 3. lesz... mert "szotfverből" a kinect "kissé(!)" rásegít. Agyrém.

    Pont a héten lesz egy közeli áruházban teszt, gondolkodom a próbán, majd a totális beégetésen
  • Snomag #13
    :DD ez zsir
  • lostprophet #12
    Én vagyok vak, vagy a srác teljesen mozdulatlanul ül?:D Egyébként ilyen játékhoz kell egy 80k-s gép?
    Simán jobb ennél a N64-es Mario Cart is... Dehát kinek a pap, kinek a paplan.