21
 • ppista
  #21
  "Aki szerint szar, az vagy nem próbálta és fogalma sincs miről beszél, vagy egyszerűen nem tetszik neki, de ettől még nem szar."

  Nem szar egyáltalán. Csak ezt a viccet már legalább kétszer elsütötték. A Sony az Eyetoy-jal 2003.-ban. Nintendo meg a Wii játékaival. Persze nem olyanok mint két tojás, ez tény.
 • ScarY MAN
  #20
  +1
 • hPi
  #19
  Hogy lehetsz akkora lúzer, hogy előfizetsz Internetre? Vártál volna félt évet, akkor olcsóbban megkapnád és gyorsabb is lenne.
  Egyszerű volt az ok. Volt lehetőségem kipróbálni megjelenés előtt, én személy szerint meg voltam elégedve vele és megengedhettem magamnak.
  Ilyen egyszerű.
  Ami pedig a lagot illeti... szerintem kicsit túlmisztifikált, egyáltalán nem zavaró. Vagy csak én vagyok túl öreg :)
 • donceleger
  #18
  Ez így egyáltalán nem igaz. Nem kell hozzá egy óra sem (kivéve persze ha balfasz az ember), a kinect ugyanis csatlakozás után automatikusan beállítja magát, valamint minden egyes bekapcsolás utá automatikusan újrakalibrálja magát és ha véletlenül leeseik, akkor is. Tökéletesen lát világos és sötét körülmények között is, persze vaksötétben nem a legjobb, de egyébként megoldja, viszont minimális fényviszonyok mellett is tökéletesen működik. Néha lassabban reagál ugyan, de ez nem észrevehető és egyáltalán nem zavaró (megjegyzem sok eszköznek van 5-6 ms válaszideje), csak a nagyon kockák és akik nagyon akarják fikázni a kinectet, azok mondják ezt problémának.
  Én megvettem és nem bántam meg. Még ezek az ugri-bugri játékok is teljesen jók, élmény velük játszani, ersze várom a komolyabb játékokat is, de addig ezekkel is jól lehet szórakozni. És 28 éves vagyok!
  Aki szerint szar, az vagy nem próbálta és fogalma sincs miről beszél, vagy egyszerűen nem tetszik neki, de ettől még nem szar.
 • FefeeX
  #17
  hogy lehetsz akkora lúzer hogy kaját veszel és tömöd a fejed, mikor úgyis [email protected]
  Baze, azért mert szegény vagy meg gyökér, más még hadd vegye meg amit szeretne, hogyha már megteheti... Te meg vegyél egy PS2-t, azt már elég olcsón megkapod...
 • narumon
  #16
  80k??? Annyiért kompletten xboxal együtt kapod azon meg azért nem csak ilyen játék fut...
 • narumon
  #15
  Azért csak ezen a pályán próbálkozz mert ha nem pont arra lök a pálya amere itt alagút és stb van akkor nem leszel harmadik. Egyébként nem a kinect segít rá hanem ilyen a szoftver. Sok "komolyabb" autóversenyben is ha benne van minden rásegítés akkor bizony elkezd magától kanyarodni az autó. Bizony, kinect nélkül is. Gyerekeknek egyébként ideális és kötelező az ilyen megoldás.
 • Tinman #14
  Pont ez a durva, ott ül bambán és akkor is 3. lesz... mert "szotfverből" a kinect "kissé(!)" rásegít. Agyrém.

  Pont a héten lesz egy közeli áruházban teszt, gondolkodom a próbán, majd a totális beégetésen
 • Snomag
  #13
  :DD ez zsir
 • lostprophet
  #12
  Én vagyok vak, vagy a srác teljesen mozdulatlanul ül?:D Egyébként ilyen játékhoz kell egy 80k-s gép?
  Simán jobb ennél a N64-es Mario Cart is... Dehát kinek a pap, kinek a paplan.
 • narumon
  #11
  Hehhe király :))
 • Tinman #10
  Alapmű Kinect ügyben.

 • Jude666
  #9
  Nyugalom a hosszú élet titka.Várjunk még az optimalizációval és meglássátok, mindenki boldog lesz
 • Snomag
  #8
  Szvsz teljesen korrekt elso lepes a kinect ilyen teren.

  A labda utogetosnel elsore tenyleg fura a lag, bar meg lehet szokni. Bar szerintem az adventures nem sikerult a legjobbra a jatekok kozul. A kinect sportsban meg a dance centralban viszont egyaltalan nem zavaro a lag.

  Persze ez nem fogja helyettesiteni a 'normal' kontrolleres jatekokat, de jol el lehet vele szorakozni.
 • gombabácsi
  #7
  utálom a lag-os dolgokat, itt meg állítólag marha nagy a lag
  persze ha belegondolok... lehet hogy ez türelemre tanítja az embereket :)
 • opeca
  #6
  Hogy lehetsz ekkora lúzer, hogy bedőlve a hype-nak, rohansz megvenni? Ahelyett, hogy vártál volna fél évet, és a mostani ár 70%-ért megkapod, akár hardware-es korrigálásokkal is.
 • Tinman #5
  Egy kinekt tulaj mondta erre:

  "de jó ez a késés, mert így előre kell gondolkodni"

 • hPi
  #4
  Tehát családbarát = fos. Érdekes meglátás.
  Én például nagyon jól szórakozom kislányommal, amikor általad fosnak titulált játékot játszunk. Persze ez érthetetlen lehet olyannak, akinek nincs gyereke. Mindenesetre a fos kommentelés sokat elárul.
  @TomecK: A kamerával nekem nem volt gondom. Bekapcsoltam, játék elindult és működik. Nincs különleges fényviszony. Ablakon besüt a nap - működik. Este, lámpafény mellett - működik.
 • TomecK
  #3
  Sajnos, több sebből vérzik, a kamera. Nem mindegy hogy milyen fényviszonyok vannak a szobában. Elméletileg az a legjobb ha a TV fénye verődik vissza rólad és azt látja a kamera. De a teljesen sötét szoba sem jó, ha csak a TV világít. Elvileg van benne infravörös kamera is, nem igazán úgy működik az sem ahogy kéne. El kell vele szopni egy jó 1-2 hetet, amire rájön az ember, hogy mit szeret a kinect, utána élvezhető. Játékok majd csak jönnek rá értelmesebbek is, de én sosem pártoltam ezeket a ugrabugrálós játékokat.
 • signs
  #2
  Nekem volt szerencsém kipróbálni azt labda ütögetős játékot, amivel beharangozták ezt a cuccot. Nem volt túl meggyőző, késik a reakció.
 • lostprophet
  #1
  Ez mennyire rossz... Tekintve, hogy jelenleg Kinectre még csak ilyen fos, családbarát, "táncolok/sportolok a tévé előtt" és "etetem a virtuális kisállatom" marhaságok vannak.