Szekeres Viktor

A Mátrix készítői új háborús scifit terveznek

A Fülledtség, a Mátrix-trilógia és a Speed Racer után új filmet terveznek a Wachowski-fivérek. Larry és Andi ezúttal egy jövőben játszódó, háborús filmet írt, mely egy homoszexuális viszonyra épül.

Larry és Andy Wachowski, a jobb sorsra érdemes, ám de sokak által idő előtt leírt Speed Racer - Totál turbó című családi filmjük után egy kicsit eltűntek Hollywood figyelő szemei elől, azonban a hírek szerint most visszatérésüket tervezik. Pár hónapja annyi került nyilvánosságra tervezett filmjükről, hogy Arianna Huffington és Jesse Ventura részese volt pár tesztfelvételnek, melyeket egy szigorúan titkos, háborús scifihez készítettek Wachowskiék.

A Deadline információi szerint a testvérek vissza akarnak térni eddigi legjobb filmjük, a nagyszerű Fülledtség témájához, és ismét a homoszexualitás tematikáját veszik célba. Ezúttal azonban két férfi, egy amerikai katona és egy iraki polgár kapcsolatán lesz a hangsúly. A scifi aspektus a hírek szerint csak annyiban lesz jelen, hogy a történet a jövőben kezdődik és az időben visszafele haladva ismerjük meg a fő páros történetét - a végállomás természetesen napjaink iraki háborúja lesz. A forgatókönyv elkészült, a páros a tervek szerint jövőre kezdené el a forgatást, persze, ha megkapják egy stúdiótól a remélt pénzügyi garanciákat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Sliderx #16
  Ez eredeti ötlet? Ez egy fos.
  Mátrix után hogy lehet összerakni egy olyan gagyi szarkupacot mint ez a totál turbó. Ez a melegfilm meg csak arra jó hogy a saját nézeteiket próbálják elfogadtatni másokkal. Beteg szarok.
 • nessboth #15
  Ed Wood is próbálkozott ilyen hatalmas problémákkal, hogy filmje arról szólt, hogy nem tudja, hogy nő legyen vagy férfi, teljesen érdektelen volt.
  Mintha Jurassic park fő témája az lenne, hogy kirekesztés uralkodik az egész világon...
 • CaptainRumi #14
  Ja végülis a Túl a barátságon is bukás volt... kritikai és anyagi szinten is (persze nem) pedig ott aztán volt homokozás rendesen. Ez meg alapból háborús sci-finek készül...

  már látom is előre, amikor ki jön a trailer: "hűűű ez kurva jól néz ki, csak buzik vannak benne, ezért nem nézem meg." :D
 • zedow #13
  erről csak az jut eszembe, hogy "buzi-e vagy?" :))
  tuti bukás lesz ez a film...
 • CaptainRumi #12
  Ha jól tudom Larry-Lana nem operáltatta át magát, csak hormonokat szed illetve nőnek öltözik. Ez alapján még nem kell leírni őket.
 • Gathavor #11
  Az nem Larry Wachowski, hanem Lana. Pár éve átoperáltatta magát... innentől kezdve no komment a filmötlethez.
 • fawcet #10
  Már van ilyen:
  Zombi homo módon
  Két bal fickó azok akikről írsz.
 • pixx #9
  Ennek eredetije, ha még nem láttad volna a Memento című film...nézd meg, na az eredeti ötlet...ezt a narratívát használja...

  Ma legtöbb filmben, és sorozatban vannak buzik...sajnos minden csak nem eredeti...
 • Challanger #8
  azt a kötözködős mindenbe belepofázós kurva mindenit neki...
 • Prof William #7
  Szóval Modern Warfare 2 + Túl a barátságon?

  Valahogy nem hoz lázba a dolog.

  Az oroszok megtámadták Washingtont! Készüljetek a taktikai lézerek bevetésére. De előtte... kérsz egy kis pudingot Juszuf?
  Ó George olyan jó fej vagy. Szoríts magadhoz!

  Szerintem legközelebb valami a homoszexualitás köré épülő zombis túlélőhorrort kellene rendezni. Az lenne csak a nagy siker.