Ötvös Tibor

Az első Crysis 2 videó

Megérkezett az első mozgókép az elméletileg november 19-én megjelenő Crysis folytatásából.

A sajnos nem túl jó minőségű trailert a játéknak helyszínt adó New Yorkban vetítették le és ott rögzítette egy vállalkozó szellemű illető. A jelenetből nem derül ki túl sok minden - vagyis szinte semmi. Mindenesetre a játékmenetbeli részeket nem tartalmazó trailer elég hangulatos és felbukkan benne az új nanoruhás hősünk is.


A fejlesztők a "prezentáció" után további részleteket is elárultak a játékról. A legfontosabb dolog, hogy a Crysis 2 készítésekor kiemelt figyelmet fordítottak a történetre és ehhez a Half-Life 2 és Left 4 Dead nyújtottak inspirációt. A Crytek szerint ugyanis a Valve képes minden játéka köré valami érdekes sztorit keríteni és most nekik is ez volt a céluk.

"A Left 4 Dead első részében megölsz vagy 12 ezer zombit mégis van története" - állítja Camarillo. "Hazudik a kormány, hazudik a hadsereg. Csupa olyan dolog, amit valóban el lehet képzelni egy zombi invázió esetén. Szóval veszünk ebből egy kicsit, hozzátesszük a Half-Life 2 direkt történetvezetését és már kész is a sztori."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #3
    Miért mondanák,konzolon majd szépen produkál egy nagy eladást,a pc-n szokás szerint elhanyagolható számok lesznek,már azon is csodálkoznék ha ez a rész már nem csak egy port lenne. A következő krájzisz szinte biztos az lesz,kb semmit nem várok a játéktól.
  • zola2000 #2
    LOL, crysis2, xbox360, ps3, azt hogy mellesleg létezni fog pc változat is nem is nagyon mondják ^_^
  • peterx #1
    Feltételezem ezért a kevesebb mint 1 perces bemutatóért fél napot álltak ott az emberek (a legelső sor főleg) :D