HENT hírlevél

Kalózkodás elleni kampány a sanghaji expó miatt

Átfogó hamisítás és kalózkodás elleni kampányt indít Sanghajban a kínai kormány. A rendelkezés célja, hogy a 2010-es Világkiállítás időszakára a várost és vonzáskörzetét megtisztítsák a jogsértő termékektől.

A China Daily beszámolója szerint átfogó kalózkodás elleni programot hirdetett a kínai kormány a 2010-es sanghaji Világkiállítás idejére. A Cultural Law Enforcement Agency (CLEA) által vezetett kampány során a hatósági szervek folyamatosan ellenőrizni fogják a helyi könyvesboltokat, zenei üzleteket, üzleti árusokat és egyéb kereskedelmi egységeket, hogy az illegálisan értékesített és a szellemi tulajdonjogokat sértő termékeket kiszűrjék. Az ellenőrök elsősorban az expóhoz köthető, de engedély nélkül értékesített termékekre fókuszálnak majd.

A program célja, hogy a rendezvény alatt a várost és vonzáskörzetét megtisztítsák a hamis és kalóz termékektől. Az intézkedés ütemterve szerint az ellenőrzés a május elejétől október végéig tartó világkiállítás teljes ideje alatt fokozott és erőteljes lesz, továbbá a városon kívül kiterjed majd Zhejiang, Jiangsu és Guangdong tartományokra is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bakagaijin #2
    Hát ja, gondolom az emberek ruhátlanul fognak gyalogolni az autópályán. Sehol egy mobiltelefon, sehol egy autó, sehol egy adios vagy ribok cipő.
  • Tetsuo #1
    LOOL