MTI

A Facebook felhasználóinak száma elérte a 250 milliót

A világ legnépesebb közösségi portáljának számító Facebook alapítója szerint felhasználóik száma már negyedmilliárd felett jár.

"250 millió felhasználó nem csupán lenyűgöző szám, hanem ettől lesz értelme mindenki számára, hogy csatlakozzon a portálhoz" - mondta Mark Zuckerberg. A 2004-ben alapított Facebook tagjainak száma az utóbbi három hónap alatt mintegy 50 millióval emelkedett, és ezzel az oldal már a MySpace, a Bebo és a Twitter együttes felhasználói táboránál is népszerűbb. Az orosz Digital Sky Technologies hét elejei bejelentése szerint további 100 millió dollár értékben vásárolna részesedést a közösségi portál részvényeiből. Az orosz cég részvényenként jelenleg 14,77 dollárt fizetne, az üzlet sikere esetén a Facebook értéke 6,5 milliárd dollár körül alakulna.

A CCS Insight kutatóintézet felmérése szerint Nagy-Britanniában minden harmadik fiatal mobiltelefonról csatlakozik valamilyen közösségi portálhoz - és ezek között is a Facebook vezeti a népszerűségi listát. A CCS szerint az év végéig a mobiltelefonnal rendelkezők 44 százaléka internet elérésére használja majd készülékét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!