Ötvös Tibor

Elhunyt Michael Jackson

50 éves korában szívleállás következtében a mai napon elhunyt a legendás zenész, Michael Jackson. A visszatérésére készülő énekes Holmby Hills-i házában összeesett és a kiérkező orvosok már nem tudtak segíteni rajta.

A sajnálatos eseményről a TMZ számolt be először. A hivatalos hírek szerint a zenész Holmby Hills-i házában a délután folyamán összeesett és mire az orvosok kiértek, Jacksonnak már nem volt pulzusa és a légzése is leállt, és sajnos nem is sikerült visszahozni őt az életbe.



A legendás zenész három gyermeket hagyott maga után: Michael Joseph Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson és Prince "Blanket" Michael Jackson II. A zenész épp most készült a nagy visszatérésére, az eddig meghirdetett koncertekre minden jegy elkelt, ráadásul készülőben volt az új albuma is. Michael Jackson 50 éves volt.

Aki a nem mindennapi karrierre kiváncsi, az itt megismerheti a zenész életét. Nyugodjék békében a Pop örökös királya.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • marxell #83
    Nem az ő kedvéért találták ki.
    Viszont ha tényleg beteg lett volna, nem vették volna el tőle azt a díjat amit négereknek adnak.. mert megértik, hogy beteg.
  • marxell #82
    Kettő közt rengeteg külömbség van, négerek be akartak illeszkedni, cigányok nem.. Nem kéne őket összehasonlítani, a mi kedves cigányaink a négereket majmolják folyton.
  • Aldo Moro #81
    Pusztán olyan alapon, hogy mint magánembert nem ismerte, csak azokból a cikkekből, amiket az újságok lehoztak róla. Márpedig a média úgy működik, hogy minél nagyobb szenzációt akar kreálni, mert abból van bevétele. Ha ez negatív, még jobb. Érted-e?
  • Mike at home #80
    ahogy dez mondja, akkor a Jackson 5-ot sem játszották volna a tv-ben
  • Mike at home #79
    nem kultúrálatlanok, hanem lenézték őket
    mint nálunk most a cigókat
  • pixx #78
    Pedig, ő volt az első fekete eladó, akinek a klippjeit játszották az MTV-én...
  • dez #77
    Hogy jön ide a kondi?
  • WoodrowWilson #76
    Te mégis honnan vagy ebben ilyen biztos? Bizonyára a vitiligo betegséget is az ő kedvéért találták ki.
  • roliika #75
    Hát a csaj jobb kondiban volt. Tegnap néztem a megemlékezéseket, aztán mondták, hogy olyan volt a kondija, hogy egy zebrán nem tudott volna átmenni egyedül.

    Ha megnézitek azokat a felvételeket amikor koncert előtt vagy után állva nyilatkozik, ott is általában fogja valaki.
  • dez #74
    "Egyszerű a válasz erre a rejtélyes kérdésre, szégyellte, hogy ő néger, mert akkoriban elég kulturálatlanok voltak a feketék. Persze foghatjuk betegségre, de hát ez az igazság.. :)"

    Nem éppen. Mármint, nem szégyellte. Akkor pl. a családjával és más feketékkel sem tartotta volna a kapcsolatot... Nem, már a Jackson 5 is a feketék és fehérek békés egymás mellett élését képviselte. Azért fehéríthette ki magát, hogy ezzel is bizonyítsa, hogy nincs olyan sok különbség a feketék és fehérek között.

    "Amúgy az MTV nem játszotta akkoriban feketék klippjeit, ezért is célszerű volt változtatni."

    Ennél nagyobb hülyeséget meg még nem hallottam. A '80-as, '90-es évekről van szó. Te nem ismersz ebből az időszakból egy néger előadóművészt sem? (Előtte meg nem létezett az MTV. Más fontosabb tévékben és rádiókban sem volt ilyen megkülönböztetés, esetleg néhány helyen, de az is jóval korábban.)