83
  • marxell
    #83
    Nem az ő kedvéért találták ki.
    Viszont ha tényleg beteg lett volna, nem vették volna el tőle azt a díjat amit négereknek adnak.. mert megértik, hogy beteg.
  • marxell
    #82
    Kettő közt rengeteg külömbség van, négerek be akartak illeszkedni, cigányok nem.. Nem kéne őket összehasonlítani, a mi kedves cigányaink a négereket majmolják folyton.
  • Aldo Moro
    #81
    Pusztán olyan alapon, hogy mint magánembert nem ismerte, csak azokból a cikkekből, amiket az újságok lehoztak róla. Márpedig a média úgy működik, hogy minél nagyobb szenzációt akar kreálni, mert abból van bevétele. Ha ez negatív, még jobb. Érted-e?
  • Mike at home
    #80
    ahogy dez mondja, akkor a Jackson 5-ot sem játszották volna a tv-ben
  • Mike at home
    #79
    nem kultúrálatlanok, hanem lenézték őket
    mint nálunk most a cigókat
  • pixx
    #78
    Pedig, ő volt az első fekete eladó, akinek a klippjeit játszották az MTV-én...
  • dez
    #77
    Hogy jön ide a kondi?
  • WoodrowWilson
    #76
    Te mégis honnan vagy ebben ilyen biztos? Bizonyára a vitiligo betegséget is az ő kedvéért találták ki.
  • roliika
    #75
    Hát a csaj jobb kondiban volt. Tegnap néztem a megemlékezéseket, aztán mondták, hogy olyan volt a kondija, hogy egy zebrán nem tudott volna átmenni egyedül.

    Ha megnézitek azokat a felvételeket amikor koncert előtt vagy után állva nyilatkozik, ott is általában fogja valaki.
  • dez
    #74
    "Egyszerű a válasz erre a rejtélyes kérdésre, szégyellte, hogy ő néger, mert akkoriban elég kulturálatlanok voltak a feketék. Persze foghatjuk betegségre, de hát ez az igazság.. :)"

    Nem éppen. Mármint, nem szégyellte. Akkor pl. a családjával és más feketékkel sem tartotta volna a kapcsolatot... Nem, már a Jackson 5 is a feketék és fehérek békés egymás mellett élését képviselte. Azért fehéríthette ki magát, hogy ezzel is bizonyítsa, hogy nincs olyan sok különbség a feketék és fehérek között.

    "Amúgy az MTV nem játszotta akkoriban feketék klippjeit, ezért is célszerű volt változtatni."

    Ennél nagyobb hülyeséget meg még nem hallottam. A '80-as, '90-es évekről van szó. Te nem ismersz ebből az időszakból egy néger előadóművészt sem? (Előtte meg nem létezett az MTV. Más fontosabb tévékben és rádiókban sem volt ilyen megkülönböztetés, esetleg néhány helyen, de az is jóval korábban.)
  • marxell
    #73
    Mindenkinek aki szerint betegségben fehéredett ki elmondanám, hogy ez nem igaz.
    Egyszerű a válasz erre a rejtélyes kérdésre, szégyellte, hogy ő néger, mert akkoriban elég kulturálatlanok voltak a feketék. Persze foghatjuk betegségre, de hát ez az igazság.. :)
    Amúgy az MTV nem játszotta akkoriban feketék klippjeit, ezért is célszerű volt változtatni.
  • dez
    #72
    Ezt láttátok már (nem a számot [bár szeretem, de mindegy], hanem a felvételt, végig): LINK
  • vatuszi
    #71
    Fénykorában hihetetlen, hátborzongató dolgokra volt képes. Leesett állal nézte a világ. És a művészeket a csúcsteljesítményeik alapján kell megítélni. Vasarely képei sok évig elég gyengusok voltak, de amikor kiteljesedett, új műfajt hozott létre.

    Másrészt a művészeket azoknak a véleménye minősíti, akiknek tetszik az, amit alkottak. Ha valaki nem ismeri Jacksont, akkor ne szóljon be neki a halálakor. Ha valaki ismeri, de sose bírta őt, akkor legyintsen a hírre, de ne fikázza. Nem sok kell ehhez, csak az a valami, amit mindenki megszerezhet: kulturáltság, civilizált viselkedés, illem.
  • saitek
    #70
    Rajongóknak vagy azoknak akik kedvelték:

    Egy szép emlék téma Sony Ericsson mobilokra.

    Link
  • dez
    #69
    Ez érdekelni fog: link
  • sandor8206
    #68
    Bár halottról tényleg csak jót vagy semmit! Ha már pedo ügy szóba került, nekem csak annyi a véleményem, ha a gyereknek + családjának, ANYJÁNAK és APJÁNAK megfelelt, hogy perkáltak nekik 10-20 akármennyi milliót csak legyen elfelejtve a dolog, az ilyen meg is érdemli (ha igaz) hogy Jacko szét.... a gyerekét!
    Média, pénz, "zsarolók"-pénzlesők (a fiú családja) ennyi volt az ügy, még hogy pedo?! Ha
  • Mike at home
    #67
    ha akkora pedo lett volna, simán leugrik kicsit délamerikába pedofilkodni, ott a kutya nem szólt volna érte egy szót sem
    dollármilliomos vagy, de a saját rezidenciádon dugod a gyerekeket, aha, hát hogyne
  • FlyingV
    #66
    ja és olyan kegyeletsértő hsz-t nem is nagyon láttam a topikban, szóval egyáltalán nem értem, mi volt olyan kirívó ebben a holmi 'szomorú-teletubbi-megemlékezés' topikban.. a gúnyos hangnem nem MJ ellen szól, hanem a szerencsétlen fórumtársaknak, mégegyszer..
  • FlyingV
    #65
    szerintem halott emberről vagy jót, vagy semmit. én is hánytam tőle azok alapján (hangsúlyozom, nem tudom, mi az igazság), amiket írtak, viszont megemelem a kalapon a munkássága előtt, nyugodjék békében, reméljük egy jobb világba ment.

    azok meg, akik a 'Jacko-fikázó-kommentek'-re felháborodva válaszolnak (másik topikban meg számon kérik a szólásszabadságot (bahh! :D )), elég szánalmasak, de hát.. megszoktam már itt a színvonalat :) elég gagyi arcok vagytok, azért mert van itt 1-2 Jacko fan (hangsúlyoznám itt is, hogy midnenki nézze meg a fan és a fun angol szavak közti jelentéskülönbözőséget), attól még lehet h másnak nem tetszik, amit csinált, vagy akár a világ legszarabb emberének+zenészének tartják. joguk van hozzá, még ha nem is ez a közvélemény :)

    pl Aldo Moro: te milyen alapon mondod meg, ki hogy ítéljen meg mást?
  • dez
    #64
    Thriller, bocs
  • Aldo Moro
    #63
    Kicsit se zavarjon, hogy nem mint magánembert kell megítélned, hanem, mint előadóművészt, zenészt. Abban a szakmában pedig nem sok nagyobb van nála.
  • dez
    #62
    Jahh, eddig összesen 750 millió lemeze kelt el... (Ellentétben a szuper tájékozott MTI 61 milliós adatával, LOL.) Csak a Throllerből több, mint 100 millió.
  • dez
    #61
    Jól van, most már fejezd be!
  • Aldo Moro
    #60
    Azt ugye nem vetted számításba, hogy a Thriller című albumból adták el a világon a legtöbbet. Szerintem mindet ő vette meg magának. Hogy te mekkora egy... hogy is mondjam: tájékozott ember vagy.
  • dez
    #59
    "- Nem tudom, hogyan csinálok végig ötven show-t ... tényleg mérges vagyok - idézte az énekest a brit lap.

    Rajongói azonban töretlenül bíztak benne: a koncertekre már márciusban mind a 750 ezer jegy elfogyott. Ez lett volna minden idők legnagyobb nézőközönsége egyetlen városban és egyazon művész esetében." link

    Nem tudom, mégis hogy a francba képzelték ezt a szervezők...
  • ianus006
    #58
    Az iskola az nem egy közös és nyilvános fórum, ott a gyereknek kuss van. Nem úgy mint ezen az oldalon ahol szabadon véleményt formálhat akárki. És ez az oldal úgy tudom, hogy nem egy hivatalos Jacko fun club oldal tehát ez itt nem egy halotti tor.
  • Chocho
    #57
    Akkor is taplóság úgy "véleményt formálni", hogy tudod, ide főleg a kegyeletüket lerovó rajongók, olvasók írnak. Gondolhatsz amit akarsz, és el is mondhatod, de teszem azt a suliban az órán sem állsz fel és közlöd, hogy "finganom kell". Lehet... csak nem illik.

    Persze mindez csupán az én véleményem.
  • Chocho
    #56
    Ez nem ér! :P
  • Petys
    #55
    Persze "véletlenül" kifehéredett... A Vitiligo nevű betegséget is csak miatta találták ki...
  • CaptainRumi
    #54
    Edward M. Blake, azaz a Komédiás ölte meg Kennedy-t ;)
  • ianus006
    #53
    A perek kezdetére már csak a lemez eladásokból tartotta fent cukorosbácsiland-et. Nem magamhoz hasonlítom őt hanem a világsztárokhoz(Elvis,Freddie M.,George Michael,Frank Sinatra,Tom Jones,Steve Wonder,). Elmondom a vannak jelentős zene művei és nem akarok senkinek a lelkébe taposni csak véleményt formálok.
  • ianus006
    #52
    Melyik Kennedy-t ? Hát John-t biztos hogy nem Lee Harvey Oswald. Robert-et nem tudom, lehet hogy a maffia lehet hogy a CIA.
  • dez
    #51
    Ugye te sem gondolod komolyan, hogy holmi peren kívüli egyezségekre ment el az egész vagyona? Ugyan... Különben is, 2005-ben minden vádpont alól felmentették, ez nem peren kívüli egyezségre vall, mert akkor megszakad a per.

    Nem, a perek kerékbe törték a pályáját. Elmaradtak a bevételek, pedig sok pénzbe került Wonderland fenntartása is.

    Te hány éves korodban is lettél világsztár? Ő 6 éves korában koncertezett először... Fel tudod ezt fogni? Nem hiszem.
  • Chocho
    #50
    Mondd csak, Kennedyt ki ölte meg?
  • ianus006
    #49
    O.J.-t is felmentették először és mindenki tudta, hogy bűnös egész Amerika tudta, csak egy kiváló Running Back-ről beszélünk. Én is szeretek gyerekekkel foglalkozni de még se veszem körül magam velük és nem bújok velük ágyba (amit több vallomás is alátámasztott). A tárgyalásokon pedig aki igazából meg volt kenve az Makaluki ismertebb nevén Macaulay Culkin. Jacko teljes anyagi csődje a peren kivüli egyezségek része, ezért kellett 10 év után új zsozsó szerző körút.
  • dez
    #48
    Minden perében felmentették. Hogy miért is szerette körülvenni magát gyerekekkel, arról lásd előtte eggyel... Az erkélyes dolog mert azért történt, mert órákon keresztül követelték százak az ablaka előtt, hogy mutassa meg a gyerekét.
  • ianus006
    #47
    Tudom hogy nem leszek népszerü de elmondom a saját véleményem:
    Én soha sem csíptem a fickót és soha nem is fogom nem úgy mint Elvis-t vagy Freddie Mercury-t. A zenéje tényleg jó, de mint ember hát nem tudok a jó ízlés keretei között beszélni egy ilyen fickóról. Aki "véletlenül" kifehéredett és szeretett kisgyerekekkel aludni. Nem véletlen hogy egész kis Disneylandet épített a kertjében, szerintem nem a saját kölykeinek akiket szeretett kilóbálni az erkélyről. A narkós és a homi más kategória mint egy pedofil -> Lásd. Börtön.
  • dez
    #46
    Jó voltál, Michael!...

    ps. 50 új koncertre fogytak el előre a jegyek... Ezen idegeskedett mostanában, hogy ezt hogyan csinálja végig. Ennyi kellett volna ahhoz, hogy visszafizesse adósságait, amik a korábbi perek miatti bojkott következményei voltak, melyek nagyon megviselték. Pedig nem molesztált ő semmilyen kisfiúkat, csak a korai koncertek és ismertség miatt elvesztett gyerekkorát akarta pótolni, de ezt egyes szülők kihasználták.
  • CaptainRumi
    #45
    R.I.P.

    amúgy srácok a "muszáj"-t pontos j-vel írjuk.

  • nkmedve
    #44
    Nem azért volt muszáj, hanem a bőrbetegsége miatt. Csúnya fehér foltok az ember testén, beleértve a fejét is...