Ötvös Tibor

Ledger halála miatti csúszások

Heath Ledger szörnyű tragédiája miatt két film sorsa is bizonytalanná vált. A The Dark Knight elképzelhető, hogy csúszik egy keveset, a Terry Gilliam féle The Imaginarium of Doctor Parnassus viszont jelenlegi állás szerint el sem készül.

A tragikus hír, miszerint a Túl a barátságon és a The Dark Knight sztárja, Heath Ledger gyógyszertúladagolásban elhunyt, jelen állás szerint két nagyon várt filmet is befolyásol - negatívan.

Klikk ide!
Először is a már elkészült és bemutatásra váró The Dark Knight került veszélybe, mivel a Warner Bros. - a családra való tekintettel - gondolkodik a nyári bemutató elhalasztásán. Ráadásul a híres plakátot, melyen Joker véres kezét húzza végig egy ablakon, miközben fent a "Why so serious?" kérdés jelenik meg, eltűntetik. A film sorsa még kérdéses.

Ennél sokkal rosszabb a Terry Gilliam tervezte The Imaginarium of Doctor Parnassus sorsa, melyben már csak a kék háttér előtti jeleneteket kellett volna rögzíteni, mikor megtörtént a baleset.

Elképzelhető, hogy egy másik színésszel újból rögzítik Ledger jeleneteit, ám a producer, Samuel Hadida ragaszkodott az ausztrál színészhez, így jelenleg eme produkció sorsa is képlékeny.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tom aHawk #6
    Sajnos így még szörnyűbb, hogy a halála valószínűleg véletlen.
    Pedig most kezdet kibontakozni, komolyabb terveket szőni, és ráadásként Terry Gilliam-el is jóba volt, ami (legalábbis egyesek számára) jó előjeleket sejtetett.
  • C4ine #5
    Csinálják meg CGvel :) Tuti dobna a film nézettségén :)
  • Kemuri #4
    Ebből az interviewból aránylag sok minden kiderül a félbeszakadt film jelenlegi állapotáról és, hogy christopher Plummer milyen embernek ismerte meg Ledgert. Érdemes elolvasni főleg azoknak akik előszeretettel mondják, hogy öngyilkos lett és ítélkeznek össze vissza.
  • Andrews2007 #3
    Ledgert Depp cseréli?

    Na ez a jó az előbb véletlen az URL-t bennt hagytam.
  • Andrews2007 #2
    Depp cseréli Ledgert?

  • PokerFace #1
    Remélem nem lesz komolyabb csúszás a tragédia miatt