Szekeres Viktor

Készülőben a Fenyő Miklós-film

Az idei év eddig legsikeresebb magyar filmjének, a 9 és fél randi producere, Neményi Ádám Fenyő Miklós életéről forgat filmet. A sztori alapját képező Made in Hungária című színdarabot már jó ideje láthatjuk a budapesti József Attila színházban.

Egyelőre még nem sok minden derült ki a szokás szerint nyáron forgatandó produkcióról, de az biztos, hogy a marsallbot Fonyó Gergely kezében lesz, aki annak idején a Kelj fel, Jancsival besöpörte a Magyar Filmszemle fődíját, majd megrendezte a sikeresnek mondható Tibor vagyok, de hódítani akarok című szexvígjátékot, valamint az Idegölő című szörnyű bukást.

Az 500 milliós költségvetésű jampi-film nagyjából a klasszikus Csinibaba-vonalon fog mozogni, vagyis sok korabeli zenével dúsított produkció lesz és többségében 20 év alatti fiatalok fogják a főszereplő Fenyőéket játszani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JL666 #3
    szerintem még lehetne filmet forgatni homár laciról is
  • uv #2
    ha a film is akkora trágya lesz, mint a médinbulgária című színpadi gyalázat akkor 500millió helyett 500ezerből is meg lehet csinálni.
  • Tinman #1
    "500 milliós költségvetésű jampi-film"

    Nálam lehet fogadni mekkora bukta lesz. Már bocsánat, de a Fenyő korosztály nem kifejezetten az a moziba járó típus, a többieket meg szimplán nem érdekli.
    500 millió? Argh... hagyjuk.