Szekeres Viktor

Balázs legyőzte kvízmesterként Vágó Istvánt

Az RTL Klub érdekes kísérletre határozta el magát - a november-decemberben hatalmas sikert arató Pókerarc két műsorvezetőjének adott egy-egy kvízműsort és egymásnak eresztette őket, hogy döntsék el, hogy ki is a nézők kedvence.

A minap a nézők kedvenc tévés személyiségének választott Vágó István pedig ebben a csatában alulmaradt, amely vereség nem feltétlenül személyének szól, hanem annak, hogy a nézők minden bizonnyal már kissé unják a több mint 1000 adással büszkélkedő Legyen ön is milliomos formátumát.


Éppen ezért nem is volt csoda, hogy az első 20 adás alapján sokkal többen kísérték figyelemmel a Sebestyén Balázs által vezetett Széf című játékot, melynek átlagnézőszáma 1,8 millió körül alakult, míg a LÖIM még az 1,6 milliót sem érte el, és nem egyszer a TV2-től is kikapott - ami pedig a Széffel nem fordulhatott elő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • redfish #17
  Régen még én is szerettem a LÖIM-t, tényleg színvonalas volt, lehetett belőle tanulni, szórakoztató volt, izgalmas...
  De az idők során Vágó úr már nagyon túlzásba vitte a fontoskodását, okoskodását, mű-hisztijeit, már utáltam nézni az egész műsort EMIATT!
  Aki a Vágónak szimpatikus volt, azt segítette, aki nem volt a kedvére, azzal jól kitolt és halálra cikizte. (Elég sértő módon!)
  Az is kiszivárgott (játékosok mesélték el), hogy a gépek hol működtek, hol nem, irányított volt a kiválasztás...

  A Balázs-féle SZÉF műsor tragikusan gyenge...
  Se nem izgalmas, se nem érdekes...
  Már szánalmas, hogy a "hány lába van a lónak?" népszerű kérdésre hosszas taku-baku után bizonytalanul tippelt "4" után 10 perces öröm-visongást kell néznünk 10-es IQ-val rendelkező tyúkoktól...
  Na, ne!

  Szerencsére nézhetem ezek helyett a Spectrumot, National G.-t, HBO-t, Hallmark TV-t, Animal Planet-et, vagy bármi mást.

 • god25 #16
  Mi ez a 10 soros marhaság? Sok a tárhely? Blikk-cikk. Pfff...
 • xizor #15
  Vicces megfigyelni, hogy mostmár hol tartanak az állítólagos "kvísműsorok".Nyerj ha igazat mondasz, nyerj ha úgytelen mintha okos lennél, most van ez ahol olyan bonyolult kérdések vannak, akit egy átlagosan művelt ebben könnyedén megválaszol.Én büszke voltam a LÖIM-re, hogy a többi országhoz képest kimondottan színvonalas volt, kár érte :(
 • Csaba42 #14
  Vagy Kiszel Tündével. :) Asszem lenne nagy felháborodás egyes emberek részéről. :)
 • kicsibicska #13
  Sokat nincs amit filózni ezen. Majd amikor a Széf is megéri az ezredik adást, akkor talán lehet objektíven mérni. Addig bullshit az egész...
 • robos #12
  Azért az egy óriási különbség, h vki magát a műsort szereti, vagy a műsorvezető miatt nézi inkább!! Mert ugye van aki csak Balázska "humoráért" nézi inkább a széfet, vki meg a LÖM-t a kérdések miatt. Nem mind1!
  Szal itt most akkor maga a széf c. műsort nézték többen vagy S.Balázs bp-i lakosra voltak többen kíváncsiak?
 • Adenoma #11
  Igen, az átlag inkább a széf című műsor kérdéseit érti, és tudja megfejteni, hiszen sokkal egyszerűbbek, mint egyik másik a legyen ön is milliomosban.
  de a gondolatsort folytatva egy itt-a-piros-hol-a-piros című játék egy félmeztelen Dobó Katával ( egy random eszembejutott színésznő, képzelj helyébe sajátot) azt hiszem nézettségi rekordokat döntögetne, főleg a 8-tól kezdődne...
 • Kindred Blades #10
  Azért aki esetleg találkozott már és beszélgetett Vágó úrral, az minimum a fejére csapott a cím hallatán.
  Ez max a műsorok közti különbséget jellemzi (mint ahogy a cikk meg is említei).
 • savior #9
  kb minden masodik musorban nyer valaki 10 milliot.
 • AZTA #8
  azért vki elárulhatná hogy eddig hány ember nyert ebben a Széfben, mert sztem nagyon kevés..