Alex

Tekeréssel feltölthető Sony fényképezőgép

A Sony egy olyan pizzavágóra hasonlító digitális fényképezőgép prototípusát mutatta be, melyet lendkerékkel kell feltölteni.

A vállalat bejelentése szerint a "Twirl N' Take" fantázianevű fényképezőgépben nincs akkumulátor, ehelyett kerekét 15 másodpercig kell tekerni, hogy elkészíthessünk egy felvételt. A nyélben lévő szerkezet a mobiltelefonokban lévő kamerákéhoz hasonlatos, melyet egy energiatermelő masinával egészítettek ki. Az eszközön nincs kijelző - hogy lássuk milyen felvételeket csináltunk, számítógépre kell a terméket kötnünk, és letölteni róla a képeket.


Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A kerék mozgatásával képeket készítő eszköz bizonyára sikeres lehetne a gyerekek körében, de a vállalat kereskedelmi forgalmazását még nem tervezi. Az eszköz a Sony júniusban bejelentett "odo" termékvonalába tartozik, mely már több más, kézzel táplált "zöld" prototípust tartalmaz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ivjoe #43
  Profi! Vérprofi! :DDDDD
 • ivjoe #42
  :DDDDDDDDDDDDDD

  Te nagyon hülye vagy. :D
 • Gladiator #41
  Jól van, ezzel a két kommenteddel le is zárhatjuk. Nyílvánvaló, hogy nem tudsz megcáfolni, ezért kitaláltál vmit, hogy te is belémköthess, bár annak már nem sok (semmi) köze a témához. Azt nem tudom miből gondolod, hogy nem sokat értek a fényképezéshez (alapokat tudom, többet tényleg nem), de annyit azért igen, hogy egy ilyen témához kollektíve hozzá tudjak szólni. Nah... békés karácsonyt:)
 • Blasta #40
  "Pláne amilyen bitang sokat tudsz a fényképezésről."

  Mondod ezt te.
  :)))))))))))))
 • babajaga #39
  "szerintem jó ötlet"

  Pláne amilyen bitang sokat tudsz a fényképezésről.
 • babajaga #38
  "sokan elég korlátoltak itt, főleg babajaga, aki már valami fájdalamsan buta és szűklátókörű"

  Na nálad értelmesebbnek lenni nem teljesítmény.
 • Yoshimitsu #37
  Tök mindegy akkor is szar.
  Ezt már rég kitalálták zseblámpával, és ott még vicces is. ÉS tényleg hasznos.
  De egy fényképezőgép nem olyan fontos kellék, mint a sötétben a zseblámpa.

  Egyenesen menjünk vissza az őskorba, és pattintott kövel üzemeljen. :D Bázzz.
  Még mindig az atomenegria a legkörnyezetbarátabb. Mert az tudja a legnagyobb mennyiségű áramot termelni és ha azt az űrammennyiséget elosztod a környezet szennyezésével. Sokkal jobb arányt kapsz mint egy ilyen hülyeséggel.
  Arról nem beszélve, hogy ha egyszerűen újrahasznosíható cuccokat gyártanának akkor nem lenne para. (Persze azon kéne dolgozni hogy maga az újrahasznosítás ne legyen 10 ezerszer szennyezőbb mint előállítani a cuccot. Mert most ez megy. ÉS mindenki szelektívbe dobja. De legalább az utcán nincs szemét. :D)
 • Gladiator #36
  dolgozok, nem ér:D
 • ivjoe #35
  Lassú voltál betmen. :D
 • Gladiator #34
  hééé! szinte ugyanazt írtad:D szemét:D