Szekeres Viktor

Amerikában befejeződött a Hősök

Idehaza még csak a 13. rész jön szerdán, de Amerika letudta a 23.-at is és a rajongói vélemények igencsak megoszlanak.

Bár mi értelemszerűen még nem tudhatjuk, hogy mi vidítja fel vagy lombozza le az amerikaikat a fináléban, de egy biztos, a Hősök, vagyis a Heroes pár hónapra bezárta a boltot és a történet csak kora ősszel folytatódik az NBC-n.


A sorozat harmadik felvonása (és az utolsó rész) a "How to Stop an Exploding Man", vagyis a "Hogyan állítsunk meg egy robbanó embert?"címet kapta, így vélhetően az ígéretek szerint a képregényes sorozat 1. fejezete, a "Genezis" a megoldással le is fog zárulni - legalábbis Tim Kring, a sorozat készítője azt ígérte, hogy minden egyes első évados szálat elvarrnak a fináléban. Mindössze annyi kérdőjelre kell a rajongóknak számítaniuk, hogy az utolsó pár percben meglebegtetik előttük a "Generációk" címet viselő 2. fejezet egyik fő szálát.

Idehaza a hírek szerint egész nyáron folytatódik szerda esténként a sorozat, így augusztus környékére utol fogjuk érni Amerikát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dunkey #24
    És ti komolyan veszitek, hogy átváltozott csótánnyá? :DDDD Szegény srác félreértelmezett valamit :). (egy metafora szerű dolgot)
  • Mr Gumby #23
    Az ilyen szpojlerező fost@licsk@ kretének miatt nem szabad beleolvasni egyetlen sorozattal kapcsolatos hír kommentjeibe sem.
  • GVG #22
    addigra elfelejted ezt a mondatát mire odajut a sorozat xD
  • GVG #21
    Spoiler

    azért, mert Mohinder nekivezette az emelődarút mikor a háztetőn menekült(Dr. Whiteman-én) aztán Sylar leesett...de mivel már ugye kinyírta Claire-t és elvette a képességét regenerálódott és átalakult csótánnyá...
  • knightbali #20
    Befognád a pofád? Majom. Én pl a Tv2-őn nézem és köszi, hogy lelőtted a poént.

    BAROM.
  • Natsuto #18
    Én most néztem meg, az tény hogy nem volt benne semmi nagy meglepetés (a cliffhanger utáni történésekből (gy.k. második évad első része) azért szerintem még kinéz valami nagy durvaság), ettől függetlenül hozta azt a hangulatot, amiért méltán a legnépszerűbb sorozatok egyike.
  • goger #17
    na énis többet vártam volna mint befejezés, de ez van :S nem mondom el mire számítottam max ha max MO-on is lemegy végig.
  • winnie #16
    nem feltétlenül akkor lesz, csak látta egy oldalon és képszpénznek vesz mindent, amit a neten olvas. (ld. a 01.01-i sorozatepizód dátumok)
  • Mincsi #15
    24-én?
    nem is kora ősz -.-