24
  • Dunkey
    És ti komolyan veszitek, hogy átváltozott csótánnyá? :DDDD Szegény srác félreértelmezett valamit :). (egy metafora szerű dolgot)
  • Mr Gumby
    Az ilyen szpojlerező fost@licsk@ kretének miatt nem szabad beleolvasni egyetlen sorozattal kapcsolatos hír kommentjeibe sem.
  • GVG
    addigra elfelejted ezt a mondatát mire odajut a sorozat xD
  • GVG
    Spoiler

azért, mert Mohinder nekivezette az emelődarút mikor a háztetőn menekült(Dr. Whiteman-én) aztán Sylar leesett...de mivel már ugye kinyírta Claire-t és elvette a képességét regenerálódott és átalakult csótánnyá...
  • knightbali
    Befognád a pofád? Majom. Én pl a Tv2-őn nézem és köszi, hogy lelőtted a poént.

BAROM.
    Azt nem értem hogy a végén hogy változott Slylar csótánnyá ???
  • Natsuto
    Én most néztem meg, az tény hogy nem volt benne semmi nagy meglepetés (a cliffhanger utáni történésekből (gy.k. második évad első része) azért szerintem még kinéz valami nagy durvaság), ettől függetlenül hozta azt a hangulatot, amiért méltán a legnépszerűbb sorozatok egyike.
  • goger
    na énis többet vártam volna mint befejezés, de ez van :S nem mondom el mire számítottam max ha max MO-on is lemegy végig.
  • winnie
    nem feltétlenül akkor lesz, csak látta egy oldalon és képszpénznek vesz mindent, amit a neten olvas. (ld. a 01.01-i sorozatepizód dátumok)
  • Mincsi
    24-én?
    nem is kora ősz -.-
  • InfectedMann
    Húúú, de nagy hír.
    A találkozunk a második évaddal szeptemberben :)
  • Zedas
    Utóirat: Dexter is jól volt lezárva :)
  • Zedas
    Jó hülyén fejezték be, főleg a Sylar-es rész a végén: broáf. Egyébként még mindig jobb mint a Prison Break vége, azon majdnem elsírtam magam. Remélem a Lost tuti lesz szerdán, mert már kezdem elveszíteni a hitem.

Egyedül a Battlestar Galactica volt jól lezárva, az tetszett.
  • ZoliJ
    mert A mással volt elfoglalva
  • mefiblog
    Ha megengedi a cikk írója: helyesen "Amerika letudta a 23-at" nem pedig " Amerika letudta a 23.-at". Valamint ha jól emlékszem az első kötet címe "Genesis" nem "Genezis", de ebben nem vagyok biztos.
  • ldavid
    és a Generációk mikor ér ide? majd csak jövőre?
  • winnie
    a cliffhanger fogalmára gondolsz? arra gondolok, hogy mindig úgy szokták befjezni az évadokat, hogy hagynak gondolkodnivalót a nyárra, nyitva hagynak egy szálat, egy kérdést.
  • Chris05
    winnie nem vágom ezt a cliffhangert, lehet, hogy csak én vagyok a láma de nem esik le a tantusz. Felvilágosítasz?
  • PrisonMan
    Csak augusztusra fejeződik be MO-n???
    Pedig suli után valamikor júniusban, júliusban szinkronosan egyben le kaartam darálni..
  • winnie
    a cliffhanger jó volt, amúgy a rész gyenge nálam:)

sajnáltam, hogy míg az előző részekben voltak ütős pillanatok, itt semmi meglepetés nem volt - aki lett volna, annak meg kiírták a nevét a vendégszereplők között:)
  • Chris05
    Érdekes befejezés volt, aki megnézi látni fog néhány logikai bakit. Miért kellett B-nek segíteni A-n, mikor A is meg tudta volna tenni azt a dolgot. Nem akarok neveket írni, egyébként tényleg nagyon jó évad volt.
  • daneelolivaw
    én kb. 20 perce néztem meg, nem akarok spoilerezni, szal csak ennyit mondok: jó ütősre sikeredett, bár én többet vártam tőle...
    egész pontosan szept. 24-én lesz az új rész, én azt nem bírom kivárni!
  • asysoft
    Akkor ezt ma este megnézzük.
  • knightbali
    Süti, hogy tömören fogalmazzak.