Alex

Budapesti irodát nyit a Crytek

A Crytek GmbH, a Far Cry és a Crysis játékot is fejlesztő német játékcég bejelentette, hogy irodát nyitnak Budapesten.

"Az utóbbi két évben több különböző lehetőség megfontolása után úgy döntöttünk, hogy következő stúdiónkat Budapesten nyitjuk meg, mivel a város nemcsak gyönyörű, de jelentős mennyiségű tehetséges és tapasztalt játékfejlesztő van itt jelen" - nyilatkozta Avni Yerli, a CryTek ügyvezető igazgatója. A cég fő célja a stratégiai növekedés és a CryENGINE 2 technológia értékesítése, tette hozzá a vezető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Psyho06 #18
    Sztem meg gyökerek vagytok =)
  • Csaba42 #17
    Biztos azért igénytelen neki, mert nem bírja felfogni a szabályait, nagyon nehéz neki.
  • Morden23 #16
    "A sakk igényes játék (egyik kedvenc játékom), nem kéne kitalálni olyat, amit nem írok le (ki beszélt itt pl fegyverekről?), a foci is igényes és minden sport, de a tetris az mióta sport? "

    A tetris egy tisztán vizuális asszociáció/kombinálció alapú játék. Nem értem a szóhasználatodat... ha azt mondod, hogy "nem bonyolult" (ami még mindig nem igaz), azt még megértem - sőt, azt is, ha azt mondod "szar". De az >>>igénytelenségnek<<< ehhez mi köze?

    Sakk is akkor igényes játék, ha úgy játsszák, ugye. Texas Hold'em-et is lehet félrészegen, bömbölő tuctuc zene mellett játszani, na úgy igénytelen.
  • Indigo #15
    LOL! Terelni meg bizonyítványt magyarázni azt tudsz.....
  • Csaba42 #14
    Illetőleg nincs benne console, cheat, headshot és CTF.:)
  • Akuma #13
    Lehet mindenkinek más a véleménye, hiszen ettől (is) vagyunk emberek, de aki szidkolózik, az magáról állít ki erkölcsi bizonyítványt, csak gratulálni tudok hozzá.

    A sakk igényes játék (egyik kedvenc játékom), nem kéne kitalálni olyat, amit nem írok le (ki beszélt itt pl fegyverekről?), a foci is igényes és minden sport, de a tetris az mióta sport?
  • Morden23 #12
    Mitől igénytelen?

    Nincsen benne 1-9es gombon választható fegyverlista? Akkor ezek szerint a sakk is "igénytelen", vagy bármelyik fizikai sport.
  • Morden23 #11
    "még több külföldi cég is itt fog majd figyelni és előbb-utóbb mi is kezdjük ontani az igényes progikat"

    Sok külföldi cég van itthon, és igényes progikat is "ont" (mondjuk az ont azért elég erős) a két legnagyobb cég, valamint van néhány magyar, de csak külföldi cégek keze alá dolgozó programozócég is (pl. Black Hole, ha jól emlékszem).

    Amúgy hiába dolgoztat egy eredetileg X országból származó cég magyar programozókkal, ez max. a magyarokat érdekli. Nem sokan szoktak utánanézni annak, hogy egy gárdában milyen nemzetiségűek vannak, és ha mégis, akkor általában pont azért, mert a saját nációja részvételét akarja látni.

    "(mármint értem ezalatt a csili-vilit,"

    Csilli-villit, mármint úttörő módon csilli-villit (pl. Crysis) azért nem "ont" magyar cég, mert akkora R&D költséggel készülnek az ilyesmik, amikhez köze nincsen még a Digital Reality pár évvel ezelőtti fél milliárdos profitjához sem, márpedig ő ezzel a legnagyobb.

    Hozzáteszem, ezerszer szívesebben látok nem csicsa, de jó programokat (magyar, külföldi, nekem aztán egykutya), mint mondjuk IG vagy S.W.I.N.E., mint Crysis-t. Hál' istennek errefelé még néha tartalmat is tudnak tölteni a játékokba, nem csak tokamak-reaktorról üzemeltetett high-end masinákon üzemelő gigabájt-hegyeket adnak ki.
  • Morden23 #10
    Mit nem lehet rajta érteni? Idetelepül egy cégnek a hídfőállása, ahol végeznek egy értékesítési munkakört, és teljesen mellékesen braindrainelik a magyar programozókat. Nincs ebben semmi extra, elég bevett recept.
  • Csaba42 #9
    Igénytelen a jó édes...