18
-
Psyho06 #18 Sztem meg gyökerek vagytok =) -
Csaba42 #17 Biztos azért igénytelen neki, mert nem bírja felfogni a szabályait, nagyon nehéz neki. -
Morden23 #16 "A sakk igényes játék (egyik kedvenc játékom), nem kéne kitalálni olyat, amit nem írok le (ki beszélt itt pl fegyverekről?), a foci is igényes és minden sport, de a tetris az mióta sport? "
A tetris egy tisztán vizuális asszociáció/kombinálció alapú játék. Nem értem a szóhasználatodat... ha azt mondod, hogy "nem bonyolult" (ami még mindig nem igaz), azt még megértem - sőt, azt is, ha azt mondod "szar". De az >>>igénytelenségnek<<< ehhez mi köze?
Sakk is akkor igényes játék, ha úgy játsszák, ugye. Texas Hold'em-et is lehet félrészegen, bömbölő tuctuc zene mellett játszani, na úgy igénytelen. -
Indigo #15 LOL! Terelni meg bizonyítványt magyarázni azt tudsz..... -
Csaba42 #14 Illetőleg nincs benne console, cheat, headshot és CTF.:) -
Akuma #13 Lehet mindenkinek más a véleménye, hiszen ettől (is) vagyunk emberek, de aki szidkolózik, az magáról állít ki erkölcsi bizonyítványt, csak gratulálni tudok hozzá.
A sakk igényes játék (egyik kedvenc játékom), nem kéne kitalálni olyat, amit nem írok le (ki beszélt itt pl fegyverekről?), a foci is igényes és minden sport, de a tetris az mióta sport? -
Morden23 #12 Mitől igénytelen?
Nincsen benne 1-9es gombon választható fegyverlista? Akkor ezek szerint a sakk is "igénytelen", vagy bármelyik fizikai sport. -
Morden23 #11 "még több külföldi cég is itt fog majd figyelni és előbb-utóbb mi is kezdjük ontani az igényes progikat"
Sok külföldi cég van itthon, és igényes progikat is "ont" (mondjuk az ont azért elég erős) a két legnagyobb cég, valamint van néhány magyar, de csak külföldi cégek keze alá dolgozó programozócég is (pl. Black Hole, ha jól emlékszem).
Amúgy hiába dolgoztat egy eredetileg X országból származó cég magyar programozókkal, ez max. a magyarokat érdekli. Nem sokan szoktak utánanézni annak, hogy egy gárdában milyen nemzetiségűek vannak, és ha mégis, akkor általában pont azért, mert a saját nációja részvételét akarja látni.
"(mármint értem ezalatt a csili-vilit,"
Csilli-villit, mármint úttörő módon csilli-villit (pl. Crysis) azért nem "ont" magyar cég, mert akkora R&D költséggel készülnek az ilyesmik, amikhez köze nincsen még a Digital Reality pár évvel ezelőtti fél milliárdos profitjához sem, márpedig ő ezzel a legnagyobb.
Hozzáteszem, ezerszer szívesebben látok nem csicsa, de jó programokat (magyar, külföldi, nekem aztán egykutya), mint mondjuk IG vagy S.W.I.N.E., mint Crysis-t. Hál' istennek errefelé még néha tartalmat is tudnak tölteni a játékokba, nem csak tokamak-reaktorról üzemeltetett high-end masinákon üzemelő gigabájt-hegyeket adnak ki. -
Morden23 #10 Mit nem lehet rajta érteni? Idetelepül egy cégnek a hídfőállása, ahol végeznek egy értékesítési munkakört, és teljesen mellékesen braindrainelik a magyar programozókat. Nincs ebben semmi extra, elég bevett recept. -
Csaba42 #9 Igénytelen a jó édes... -
Akuma #8 A tetris is élvezhető, mégis igénytelen játék. -
Wittgen #7 A lényeg: idetelepül egy cég. Tök mindegy, hogy miben utaznak, ha egyszer a magyaroknak munkát adnak. Remélhetőleg a hí hallatán (főleg ha jól teljesítenek a dolgozók) még több külföldi cég is itt fog majd figyelni és előbb-utóbb mi is kezdjük ontani az igényes progikat (mármint értem ezalatt a csili-vilit, mert ugye igényes progijaink eddig is voltak, de sajna kizárólag Rts témában).
Ja, mielőtt fákkoltok, nekem az igényes játék nem a fullgraf megoldást jelenti, hanem az élvezhetőséget. -
Worki #6 Nem logikus nekem valahogy. Azt mondja hogy sok játékfejlesztő van. Aztán meg hogy főleg értékesíteni akarják a cuccot. Az megy fejlesztők nélkül is... -
gyuri12 #5 majd jön a következő játékuk: Crysis in Budapest:D -
Skeez #4 Nos, tán nem csak az eladásról lesz itten szó....
kritek-hungária -
#3 És az baj? -
PoisonBorz #2 Azért nem kell a túlzott lelkesedés, 90% hogy nem játékfejlesztés folyik majd itt, hanem ahogy a cikkben is volt, üzleti értékesítés, max játékok kelet-európai lokalizálása. -
bandypappa #1 Ezaz ezaz, gyertek csak kell a húzóágazat magyarországra, és télleg sokan foglalkoznának ilyennel.