Szekeres Viktor

Nagy gondban a Hősök készítői

Az idei amerikai tévés évad egyik legnagyobb sikerét produkálta a Hősök című képregény-sorozat, azonban egyszer minden jó dolog véget ér.

2006 szeptemberében, a Heroes bemutatója után zajos siker fogadta a sorozatot és úgy tűnt, hogy megállíthatatlanok a Hősök. Szinte részről-részre gyarapodott a sorozat nézőszáma, számtalan rajongói honlap nyílt, még az illegális letöltéseket tekintve is az egyik legnépszerűbb sorozatnak számított a szuperképességekkel rendelkező átlagemberekről szóló széria.

A hazai sikertelenség ellenére az Egyesült Államokban majd 15 millióan figyelték hétről-hétre a sorozatot még akkor is, mikor a téli szünetet követően a jó ideje kultstátuszban lévő 24-gyel egy idősávban csapott össze a két kedvenc.

Január óta azonban sok víz lefolyt a Dunán (és annak amerikai megfelelőjén) és bár a rajongók esküsznek arra, hogy a Hősök jobb mint valaha, az 1. évad 20. része igazi nézettségi mélypontot ért el, alig 11 millióan voltak kíváncsiak az epizódra, s így a Heroes "legnézettebb új sorozat" címe is a múlté lett. Az alkotók természetesen aggódnak, de biztosították a kitartó nézóket arról, hogy a 2007/08-ban várható második évadban másféle sugárzási rendet fognak kialakítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • scnad #28
    Nem értem, mi a bajuk egyeseknek a szinkronnal. Ha az az érv, hogy előbb elérhető az angol/japán/olasz/... , legyen. Viszont korántsem olyan élvezetes, mint saját anyanyelveden végigélvezni ( szórakozás, kikapcsolódás ), s nem fejben fordítgatni, néhol kicsit félreérteni ( nyelvtanulás/-gyakorlás ). Amúgy az első négy rész nem volt rossz ( addig láttam ), viszont unalmas a mellékszálak túlzott hangsúlyozása.
  • Atisz #27
    Gondolom úgy értette hogy az addig megjelent részeket letölti és egyben megnézi (aztán utána persze hogy ott is kell várni a következő részre)
  • winnie #26
    jaja, letöltés. a letöltőknek felrakják a teljes évadot, míg a tévében csak heteként vannak a részek.
  • Mincsi #25
    letöltés ;)
  • Cat 02 #24
    sztem jó minden Heroes bár a végüg mindig rossz (kell várni 1 hetet :S :D)
  • Torrent911 #23
    beletekergetve végíg néztem mert elhozták :)
  • winnie #22
    "ugyanazt látom mint másik 3 szuperhősös vagy egyéb sorozatban ennyi"

    még, szuperhősös sorozatot,. melyik az a 3? kerekedett a szemem.

    amúgy a sablon ellenére mégis nézed, szóval zombizmus.
  • Torrent911 #21
    meg azt se nagyon értem mi a halálnak van minden mésodik vagy egymás utáni részben 5 10 perc azzal hogy a gondolat csávó a hülye feleségével vitatkozik ?
    meg a szuperhősök is gomba módra kezdenek szaporodni ami erőltetetnek hat
  • Torrent911 #20
    ugyanazt látom mint másik 3 szuperhősös vagy egyéb sorozatban ennyi
    ami érdekes színfolt az a japán csávó

  • albatros #19
    Kifejtenéd bővebben ezt a sablon dumát?