28
  • scnad
    Nem értem, mi a bajuk egyeseknek a szinkronnal. Ha az az érv, hogy előbb elérhető az angol/japán/olasz/... , legyen. Viszont korántsem olyan élvezetes, mint saját anyanyelveden végigélvezni ( szórakozás, kikapcsolódás ), s nem fejben fordítgatni, néhol kicsit félreérteni ( nyelvtanulás/-gyakorlás ). Amúgy az első négy rész nem volt rossz ( addig láttam ), viszont unalmas a mellékszálak túlzott hangsúlyozása.
  • Atisz #27
    Gondolom úgy értette hogy az addig megjelent részeket letölti és egyben megnézi (aztán utána persze hogy ott is kell várni a következő részre)
  • winnie
    jaja, letöltés. a letöltőknek felrakják a teljes évadot, míg a tévében csak heteként vannak a részek.
  • Mincsi
    letöltés ;)
  • Cat 02 #24
    sztem jó minden Heroes bár a végüg mindig rossz (kell várni 1 hetet :S :D)
  • Torrent911
    beletekergetve végíg néztem mert elhozták :)
  • winnie
    "ugyanazt látom mint másik 3 szuperhősös vagy egyéb sorozatban ennyi"

még, szuperhősös sorozatot,. melyik az a 3? kerekedett a szemem.

amúgy a sablon ellenére mégis nézed, szóval zombizmus.
  • Torrent911
    meg azt se nagyon értem mi a halálnak van minden mésodik vagy egymás utáni részben 5 10 perc azzal hogy a gondolat csávó a hülye feleségével vitatkozik ?
    meg a szuperhősök is gomba módra kezdenek szaporodni ami erőltetetnek hat
  • Torrent911
    ugyanazt látom mint másik 3 szuperhősös vagy egyéb sorozatban ennyi
    ami érdekes színfolt az a japán csávó

• albatros
    Kifejtenéd bővebben ezt a sablon dumát?
  • Torrent911
    sablonos a heroes minden fü szál alól egy szuper hős nől ki a dumák teljesen a szokásos sorozat sablon szerint mennek fuj
  • crotinake
    Winnie Te hallottál már valamiféle Sorozatjunkie oldalról??
  • albatros
    ugyanott megtalálod az amerikait is
  • mellon
    A magyarról találtam valamit egy Sorozatjunkei nevű oldalon. Engem inkább a külföldi (usa) érdekel.
  • albatros
    "Talán nem kellett volna évad közepén (és nem is a felén!) berakniuk egy-két hónapos szünetet.."

Szerintem meg pont jót tesz egy kis hatásszünet.
  • winnie
    google. beírod, hogy "egyes sorozatok nézettsége". van rá egy tizesem, hogs kidobnja.
  • mellon
    Melyik oldalon lehet utánnanézni az egyes sorozatok nézettségének?
    Előre is köszönöm.
  • winnie
    "Talán nem kellett volna évad közepén (és nem is a felén!) berakniuk egy-két hónapos szünetet.."

nem sok megoldás van és ez még mindig jobb, mintha hol lenne rész, hol nem. inkább az lehet, hogy a nézők beleuntak vagy kivárják a dvd-t.
  • Luminas
    Talán nem kellett volna évad közepén (és nem is a felén!) berakniuk egy-két hónapos szünetet..
  • gabeone
    "kicsit túlbecsülöd a netet."

Ez igaz lehet, itt az SG, ami engem megdöbbentett!

SG cikk
  • winnie
    "Az hogy nincs nézettség lehet hogy azért van mert neten mint állat mindenki akit érdekelt letöltötte az eddigieket."

:) kicsit túlbecsülöd a netet. meg a letöltőket. ha igaz lenne, akkor a prison break, ami még mindig jóval népszerűbb, mint a heroes, nem lenne ekkora siker a tévében itthon.
  • sathinel
    heroes jó nagyon szerintem. Az hogy nincs nézettség lehet hogy azért van mert neten mint állat mindenki akit érdekelt letöltötte az eddigieket. Bár az is igaz hogy már kész voltam hogy nincs új rész, pedig nézném, de még amcsiban sem sietik el a dolgot.

Itthon is nézném TV-ben, csak legyen felíratos változat, és ne szinkronos. Kész vagyok hogy nincs itthon semmi amit normálisan leadnának. A hangok, a szereplők játéka nem az igazi magyarul. Már ha valaki látta angolul is.
  • winnie
    ráadásul a heroes az amcsik országában ilyen baromi sikeres, úgyhogy ha valaki, akkor ők felfogják.
  • Iwant2Belive
    "vagy az amcsik segghülyék a jellemábrázolási drámák mélyéségnek felfogását illetően"

Persze, a tahó amcsik nyilván "segghülyék", de azért te sem gondolod komolyan, hogy a Heroes a jellemábrázolás csimborasszója, ami a filmművészeti tankönyvekbe is ott szerepel majd az adott címszó alatt, ugye?:D
    És ezzel nem leszólni akartam a sorozatot mert szerintem nem rossz csak röhögni tudnék néha a sok fanboyon, meg az értelmetlen amerikafikázás már kurva unalmas és elcsépelt :/
  • winnie
    als a többi "leghobb" sorozat sikeres?
  • sirtomi
    Nálunk sikertelen a Hősök???
    Az egyik legjobb sorozat ami mostanában megy a tv-kben!
  • neoG
    ahogy lököd
    20ik rész naon ott volt!
  • xido
    lehet csak fáradtak voltak...vagy az amcsik segghülyék a jellemábrázolási drámák mélyéségnek felfogását illetően...a 20.rész zseniális volt...