SG.hu

Csökkent a Sony PSP ára

A Sony bejelentette, hogy a PSP új, alacsonyabb ajánlott fogyasztói áron, 47 990 forintért lesz kapható. Az új ár 2007. április végétől lép érvénybe.

De nem csak a PSP lesz olcsóbb, a PSP Platinum játékok ára is alacsonyabb lesz, ráadásul öt új Platinum játék is megjelenik ezen az új, 5990 forintos áron. Az új Platinum játékok a következők: Ridge Racer 2, Tekken, Killzone, Loco Roco és Moto GP.

“A két árcsökkentés együttes hatásaként szárnyalni fog a PSP, így a hordozható rendszer "kötelező" darab lesz a szórakoztatás rajongói számára, akik maradéktalanul kihasználhatják a PSP által nyújtott összes szórakozási lehetőséget" - magyarázza Stephane Hareau, a PSP SCEE Marketing Menedzsere. "A PSP egyedülálló készülék, amely folyamatosan fejlődik. A hordozható szórakoztatás legszélesebb palettáját kínálja, a játéktól a zenéig, a fényképekig és az internetig - most pedig már az az egyedülálló lehetőség is rendelkezésünkre áll, hogy a készüléket vezeték nélkül összekapcsoljuk a PS3 konzollal. Az új ajánlott fogyasztói árral és az öt új Platinum játék piacra dobásával a PSP minden eddiginél nagyobb valószínűséggel fog az igényes játékosok legkedveltebb kézi szórakoztató rendszerévé válni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • marcix0 #12
    csa
    azért a psp joval drágáb és nemvéletlen ul "fogybelole kevesebb"
    azért a psp is viszik
  • Tetsuo #11
    nintendo forever! ;)
  • zola2000 #10
    Ha a psp olyan jó lenne akkor nem fogyna háromszor több hasonló áru ds lite.
  • m4G1c #9
    "a játékrésze amúgy brutális...."
    nokia n93 - one-who's next videót ajánlom figyelmedbe. és az "csak" egy telefon, nem egy játékgép. a többség merő villogásból vesz ilyet, de azok is rájönnek egy idő után, hogy felesleges volt ennyi pénzt kib*szni egy ilyenre.
    aki valóban használja (portások,stb), annak tényleg jól jöhet.
    (amúgy ilyen használhatatlanul tükröződő kijelzőt még nem láttam telefonnál sem.)

    "hidd el a NGE telod közelébe sem ér" - vö. kiadási dátumok és technológia.
    az n-gage tudott valami újat mutatni míg a psp csak egy tupírozott játékgép. semmi más.
  • n0k0m #8
    A PSP-ben egyedul az nem tetszett, hogy tudtommal otthon nem tudsz kikarcolni ra filmeket, mert vmi specko mini disc-je van. Ha meg nem tudod minden nap hazavinni, hogy a kartyajara feltegyel 1-2 filmet (pl. elmesz egy hetre es szeretnel minden nap filmezni stb., vagy egy hosszabb vonatuton) akkor csak jatszani fogsz tudni, bar az se rossz.
  • Brainpumper #7
    Jaja szerintem portásoknak meg éjjeliőröknek teljesen jó. Én egy taxist ismerek aki PSP-zik miközben várakozik. Szivargyújtóról nyomja.
  • cloud.strife #6
    És nemsoká GPS antenna, webkamera is csatlakotatható lesz rá, + már most lehet sima MP3, MP4 lejátszóként is használni, stb..... sztem elég sokmindenre lehet használni.

    Az persze tény, hogy pl nekem sincs szükségem egyik funkcióra sem, de a hozzám hasonlóan gondolkodók vagyunk (sokkal) kevesebben ebben a világban..... :)

    (a játékrésze amúgy brutális....)
  • portable #5
    hidd el a NGE telod közelébe sem ér
  • gyuri12 #4
    majd ha 20 ezer körül lesz akkor:) és igen,a telefonom nekem is megbírja ezeket csinálni:D
  • schrank #3
    és arra nem gondolsz hogy egy bakter mi a ...csát csináljon egész éjjel pl.