12
-
marcix0 #12 csa
azért a psp joval drágáb és nemvéletlen ul "fogybelole kevesebb"
azért a psp is viszik
-
#11 nintendo forever! ;) -
#10 Ha a psp olyan jó lenne akkor nem fogyna háromszor több hasonló áru ds lite. -
m4G1c #9 "a játékrésze amúgy brutális...."
nokia n93 - one-who's next videót ajánlom figyelmedbe. és az "csak" egy telefon, nem egy játékgép. a többség merő villogásból vesz ilyet, de azok is rájönnek egy idő után, hogy felesleges volt ennyi pénzt kib*szni egy ilyenre.
aki valóban használja (portások,stb), annak tényleg jól jöhet.
(amúgy ilyen használhatatlanul tükröződő kijelzőt még nem láttam telefonnál sem.)
"hidd el a NGE telod közelébe sem ér" - vö. kiadási dátumok és technológia.
az n-gage tudott valami újat mutatni míg a psp csak egy tupírozott játékgép. semmi más. -
n0k0m #8 A PSP-ben egyedul az nem tetszett, hogy tudtommal otthon nem tudsz kikarcolni ra filmeket, mert vmi specko mini disc-je van. Ha meg nem tudod minden nap hazavinni, hogy a kartyajara feltegyel 1-2 filmet (pl. elmesz egy hetre es szeretnel minden nap filmezni stb., vagy egy hosszabb vonatuton) akkor csak jatszani fogsz tudni, bar az se rossz. -
Brainpumper #7 Jaja szerintem portásoknak meg éjjeliőröknek teljesen jó. Én egy taxist ismerek aki PSP-zik miközben várakozik. Szivargyújtóról nyomja. -
#6 És nemsoká GPS antenna, webkamera is csatlakotatható lesz rá, + már most lehet sima MP3, MP4 lejátszóként is használni, stb..... sztem elég sokmindenre lehet használni.
Az persze tény, hogy pl nekem sincs szükségem egyik funkcióra sem, de a hozzám hasonlóan gondolkodók vagyunk (sokkal) kevesebben ebben a világban..... :)
(a játékrésze amúgy brutális....) -
portable #5 hidd el a NGE telod közelébe sem ér -
gyuri12 #4 majd ha 20 ezer körül lesz akkor:) és igen,a telefonom nekem is megbírja ezeket csinálni:D -
#3 és arra nem gondolsz hogy egy bakter mi a ...csát csináljon egész éjjel pl. -
#2 2 fillért nem adnék érte. Nem vagyok játékb** hogy ilyennel rohangáljak,sőt ez már több mint égő ha 14-15 éves kor fölött ilyennel mutatkozik:D -
#1 Sok.
25 körül elgondolkodok rajta.
"A hordozható szórakoztatás legszélesebb palettáját kínálja, a játéktól a zenéig, a fényképekig és az Internetig."
Ezt már a lassan 4 éves NGE telóm is tudta 4 éve. Igaz a PS3-al nem lehet összekötni, de kékfogon keresztül remek Worms, Ashen partikat lehetett tolni...