Németh Szabolcs

Xpand Rally Xtreme képek érkeztek

Nagyon régóta vár a játékos társadalom egy igazán jó rally játékra. Szinte már az idejét se tudni annak, hogy mikor jelent meg olyan program, amely említést érdemel.

Talán a Richard Burns rally volt az utolsó, amelynél a szakma is elismerően csettintett. Most itt van ez az Xpand Rally Xtreme, ahol az utolsó szócska zavarhat minket. A képek fantasztikusak, a törésmodell sem rossz, de az az extrém kifejezés ott az alvégen nyugtalanító lehet. Csak nem arcade jellegű marad a program? Az elődöt sokan ismerhetik: csodás látvány, figyelemreméltó törésmodell, de valami förtelmes irányítás jellemezte a játékot.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Sajnos ezt a kérdést a képek alapján nem tudjuk eldönteni, ezért marad a bizakodás, hogy nem rontják el a "második részt".

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Danecay #3
    Grafikailag az előző is jó volt és törésmodellezés szempontjából is, de sajnos én is emléxem a rossz irányíthatóságára is, amivel végül is megbukott a progi. Csak bízni tudok abban, hogy tanultak a hibából.
  • Higany #2
    LoL! Gáz lessz mint a másik! De reménykedjünk!
  • 0Speed0 #1
    Hát a kocsik egy 10es skálán kidolgozottságra sztem 6-os max 7-es...a többi meg agyon van efektezve... De talán egy jó irányítás feledteti ezeket...