Németh Szabolcs

Minőségi XPand Rally Xtreme honlap

Mindig jó érzéssel tölt el bennünket, amikor olyan weblapot mutathatunk be, amely tényleg megéri a pénzét.

Az Xpand Rally Xtreme a képek alapján alapjában rengetheti meg a piacot, ha az irányítás a helyén lesz. Vizuális megjelenésben a legnagyobbakkal is felveszi a versenyt. Bíznunk kell abban, hogy nem egy NFS: Carbon szintű arcade játékot, hanem egy normálisan vezethető, a valósághoz közelítő játékélményt kapunk. Mindenesetre az üdvözítő, hogy a képek tanulsága szerint a gépek törnek és nem is rosszul.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az oldalon a képek, a hasznos információk mellett három trailert is letölthetünk, valamint az ígéretek szerint szinte naponta frissülni fog az oldal. Hol további részleteket, hol médiaanyagokat tárnak majd elénk.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Danecay #5
    Egyébként a trailer ütős!
  • Danecay #4
    Reméljük tanultak az első rész hibáiból és javítani fogják az irányíthatóságot és a szimulációt. A képek alapján, nem szabad kiindulni sajnos, ahogy a cikkiíró tette, hisz az első résznek is remek volt a grafikája, a tőrésmodellezése, de sajnos azirányíthatóság, elég rosszra és árkádosra sikerült:( Reméljük itt már nem így lesz!
  • Filiic #3
    Nekem pl az jutott eszembe, ha ez is olyan jól irányítható lesz, mint az első, akkor tök jó:c)
  • Indigo #2
    Ja, kár hogy elég szutyok lett az első rész fizikája és irányítása. A grafikájával mondjuk nem volt baj, nekem kifejezetten tetszett.
  • avcom #1
    aki látta az első részt eszébe sem jut, hogy ez élvezhető lesz :)