Németh Szabolcs

Test Drive Unlimited - félnek a fejlesztők?

A hír a már megszokott: megint késik egy sikervárományos cím. A Test Drive Unlimited biztosan nem mérkőzik meg a Carbon-nal.

Nehéz nem észrevenni a logikai kapcsolatot aközött, hogy az Atari februárra tolta az eredetileg november végére ígért sorozat legújabb tagját és aközött, hogy az Electronic Arts bombája, az új Need for Speed is az év tizenegyedik hónapjában érkezik. Természetesen ez csak feltételezés, és biztosan meg fogják indokolni a szokásos szöveggel a késést (pl. "a játék optimalizálása folyik, hogy a felhasználok a legtöbbet kapják a pénzükért"), de a szitán azért nem olyan nehéz átlátni. Nálunk biztosan nem, de talán külföldön sem mindenhol fér meg két dudás egy csárdában. A karácsony minden jel szerint az NFS, míg a február - amikor már újratöltődtek a pénztárcák - a TDU jegyében fog eltelni.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Nagy szívfájdalom, hogy az Atari nem vállalta fel a nyíltsisakos küzdelmet, mert egyáltalán nem biztos, hogy vesztesen kerültek volna ki belőle.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • En3r6y #32
    Teljesen egyetértek!
    Végre rá kellene jönni, hogy ezek játékok, és a szorakozás miatt lettek elkészítve.

    Akit nem köt le az játszon mással, de ne mondja azt hogy szar!!!
    Én is mondhatnám egy überfasza golf vagy tenis programra hogy szar, mert baromira nem az én játékom, de nem teszem, mert lehet, hogy annak akinek készítették nagyon is megfelel.

    Sok divatfikázó, frejszolós droid....
  • alien47 #31
    Miert kellene egy jateknak elethunek lennie? Azert jatek hogy szorakoztasson. Nem kell tulsagosan realisnak lennie ahoz hogy kilehessen kapcsolodni es elfelejteni a napi sok hulyeseget ami eri az embert.

    Elethu szimulatorra vagyom akkor beulok a kocsimba es kerulok egyet.
    Annal ugysem csinalnak jobbat az elkovetkezo 50 evben.
    Nem kell tul komolyan venni egy jatekot nem az a celja hanem az onfeledt jatek amit a felnottek elfelejtenek.
    Egy gyerek egy kolastetovel is eltud jatszani orakig. Ezt kene ujra megtanulni es nem arra varni hogy majd erzed a gravitacios terhelest ami gyorsitas kozben er a fotelodban.......
  • bödön ödön #30
    az NFS sorozat első részének volt emlékeim szerint a legjobb a fizikája (és zenéje is mellesleg), aztán kilépett az az autós újság a gárdából és onnantól egyenes út vezetett az arcade cuccok felé. nekem a 2. rész volt a legnagyobb csalódás, ahhoz képest még az MW is tűrhető volt.
  • Sanyix #29
    Hát bocs de az arcade és arcade között óriási különbség lehet... pl az nfsmw a legalja, akár fadobozok is lehetnének a kocsik helyett, mert full mindegy, mivel nincs fizikája. 5 meg fél szimulátor volt, az első 4 is arcade volt, de mégis volt valami fizika benne, és úgy mozogtak a kocsik mintha autók lennének, és nem mint a matchboxok amikor az 5 éves pistike játszik velük, mint az MW-ben.

    És igen, az LFS is isten játék :)
  • bödön ödön #28
    a TDU is ugyanolyan arcade autós játék, mint az NFS, minimális a különbség. ha annyira taszít az irreális fizika, akkor próbáld ki a www.liveforspeed.net oldalról letölthető demo-t és megtapasztalhatod milyen is, ha egy játéknak van köze a fizika törvényeihez.

    sok sikert!
    ha kérdésed támad, akkor a www.liveforspeed.hu oldalon lévő fórumon biztos segítenek, ha szépen kérdezel és nem crack után érdeklődsz :)
  • rolika #27
    szerintem az nfs-t az első résznél abba kellett volna hagyni...
    a tesztdrive-ot meg amigán :)
  • Sanyix #26
    3,4,6 ban is volt rendőr, az MW-t inkább nem sorolom ide, mert azt nem tekintem NFS-nek.
  • Sanyix #25
    De sajnos sok embernek kell a szutyok NFS, mert NFS, mert bénák is elboldogulnak vele, meg mert menő, és van benne tuning.
  • GyuriX2572 #24
    :( pedig vártam...
  • Mice #23
    szerintem nem maradt ki semmi. én is ezt a sorrendet ismerem